This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

De meeste ondernemers kennen hem: de internationale autopas voor ondernemers
-       Tanken, laden, parkeren en wassen.
-       Al je kosten fiscusproof op één verzamelfactuur.
-       Geen gedoe meer met bonnetjes.
Klimaatpositief onderweg in 2025
Met de autopas van MKB Brandstof kan je nu al laden in heel Europa. Om ondernemers echt te motiveren om elektrisch te gaan rijden zet het Rotterdamse mobiliteitsbedrijf meer stappen in de energietransitie. Zo bieden we ondernemers nu ook een laadpaal voor hun eigen deur, in de vorm van een laadpaalabonnement of eigen aanschaf.

“De toekomst van mobiliteit is elektrisch. Daarom maken we het ondernemers gemakkelijk om duurzaam onderweg te zijn. Hiermee nemen we het voortouw in de veranderende markt van duurzame mobiliteit. Ons doel? Al onze ondernemers in 2025 klimaatpositief onderweg.” - Martijn van Paassen, directeur van MKB Brandstof

Speciaal voor jou
De energietransitie is nodig en jij kan bijdragen. Om het je makkelijk te maken publiceert MKB Brandstof regelmatig artikelen met informatie en inspiratie over duurzame mobiliteit. Altijd gericht op de belevingswereld van jou, de ondernemer. Bijvoorbeeld een artikel over de bijtelling voor aanschaf van een elektrische auto. Of een interview met de voorzitter van de VER over zijn toekomstvisie. Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief de Wegwijzer, om niets van deze informatie te missen.

Ook bij MKB Brandstof aan de slag?
Ben je enthousiast geworden over de missie van MKB Brandstof? En ken je iemand die een nieuwe baan zoekt? Kijk vooral even bij de vacatures, er is altijd ruimte voor nieuw talent.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven