This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
Beste lezer,

Deze nieuwsbrief staat vol waardevolle informatie met, onder andere, onderwerpen over de voordelen van een BV, de allerbeste digitale werkplek, 4 tips voor de topwerkgever en hoe je als organisatie een strategie kan ontwikkelen doormiddel van data.
Voor elk onderdeel is er een Whitepaper ter beschikking met gespecialiseerde informatie.
Deze Whitepapers vind je terug in de artikelen.  

Veel leesplezier!
 
 
ONTDEK DE VOORDELEN VAN DE BV
Van eenmanszaak naar besloten vennootschap

Wanneer je als ondernemer succesvoller wordt, je onderneming groeit en je steeds meer omzet, kan het verstandig zijn om een bv op te richten. Een bv heeft een professionele uitstraling en een aantal aantrekkelijke financiële voordelen.

De belangrijkste reden om voor een bv te kiezen, is dat je met een bv als ondernemer in principe niet persoonlijk aansprakelijk bent. Dit betekent dat, mits er geen sprake is van onbehoorlijk bestuur, schuldeisers van de bv niet bij het persoonlijk vermogen van de ondernemer kunnen komen. Met een bv bescherm je dus je persoonlijke bezittingen zoals je huis, auto en privé geld.
 
VOLDOENDE PERSONEEL, MINDER VERZUIM EN MEER WERKGELUK
Vier tips voor topwerkgevers

We leven in een wereld waarin thema’s als werkgeluk, vitaliteit en ontwikkelkansen steeds belangrijker worden. Gelukkig maar! Werken draait al lang niet meer alleen om salaris verdienen voor brood op de plank. Gelukkige medewerkers zijn goed voor productiviteit, omzet, groeikansen en arbeidsmarktcommunicatie.

Bij Personele Zaken zijn we daarom ook erg blij dat er steeds meer werkgevers zijn die verder kijken dan alleen ‘het op orde hebben van hr-zaken’. Sterker nog: we zien vier inspirerende trends op hr-gebied, waarin we deze verschuiving duidelijk waarnemen.
 
MET HET 360° VERANDERPERSPECTIEF KOM JE WÉL VERDER
Veranderen is de sleutel tot succesvolle groei

Of je nu hogere omzetcijfers, meer personeel of een grotere naamsbekendheid wilt, het lukt je alleen als je dingen anders doet dan hoe je ze deed. Uit de Nationale Benchmark Verandervermogen blijkt dat zo’n 70 procent van alle veranderplannen mislukt of ergens in een kast belandt. De oorzaak is in bijna in alle gevallen een gebrek aan goede communicatie.

Goede communicatie over bijvoorbeeld de koers van de organisatie of de noodzaak waarom er veranderd moet worden. Wanneer je intern namelijk geen energie of vertrouwen voor krijgt zal verandering uitblijven. Veel bedrijven richten zich dan ook in op de inzet van marketing. Naast goede communicatie en het inzetten van slimme marketing spelen er ook andere succesfactoren mee om jouw plannen en doelstellingen om te zetten in concrete resultaten. Deze succesfactoren heeft Admix samengebracht in het 360° veranderperspectief.
 
 
HOE ZET IK DE VOLGENDE STAP IN DATAVOLWASSENHEID?
Op weg naar een datavolwassen organisatie

Voor ondernemers, managers en andere leiders die stappen willen zetten op het gebied van datagedreven werken heeft data- en analytics bureau Infotopics een speciale whitepaper ontwikkeld: Op weg naar een datavolwassen organisatie. De transitie naar datagedreven werken is volop gaande en organisaties die nu én in de toekomst succesvol willen zijn, zullen moeten werken aan een integrale datastrategie.

De whitepaper biedt handvatten voor iedereen die hiermee aan de slag wil en geeft antwoord op vragen als ‘Hoe kan ik data inzetten om betere beslissingen te maken?’, ‘Waar staat mijn organisatie als het gaat om datavolwassenheid?’ en ‘Hoe zet ik, samen met mijn collega’s, vervolgstappen in het werken met data?’.

 
 
GELEIDELIJK AFSCHEID VOOR DE VERKOPER
Ben je er wel echt aan toe om te stoppen? Of past pre-exit beter?

De tijd is rijp: je wilt je bedrijf verkopen. Omdat je op leeftijd bent en je arbeidzame leven wilt afsluiten. Of omdat je meer aandacht wilt  besteden aan hobby’s of familie. Je voelt je meer manager dan ondernemer, of ervaart het als een last om altijd ‘aan te staan’.  Wat ook de reden is: bedrijfsverkoop it is. Maar ben je er wel echt klaar voor?

Wie gaat verkopen denkt veelal als eerste aan een bedrijfsovername. Hup, je bent in een keer van alles af en met de som geld kan het grote genieten beginnen. Dat is te kort door de bocht! De verkoop vraagt emotioneel veel van je; je doet het doorgaans eens in je leven en moet toch afscheid nemen van je ‘kindje’. Een pre-exit kan om deze, en ook om financiële redenen, dé beter passende oplossing zijn. Ter illustratie een praktijkvoorbeeld van Diligence, overnamespecialist met 25 jaar ervaring.

 
 
KIES VOOR FOCUS
De állerbeste digitale werkplek? Daar merk je helemaal niks van

De beste IT? Die werkt gewoon. Ga maar na: geen gedoe met je internetverbinding, geen gedoe met software updates, geen gedoe met storingen, geen trage laptops. Dat is precies wat je wilt: geen gedoe. De techniek rondom je werkplek moet gewoon goed in elkaar zitten. Zodat jij en je collega’s gewoon goed aan de slag kunnen.

De moderne, hybride werkplek is anno 2023 natuurlijk vooral een digitale werkplek. Dat vraagt nogal wat van je IT-omgeving. De juiste hardware, pro-actief werkplekbeheer, een veilig netwerk. Een goede back-up strategie en efficiënt licentiemanagement. En altijd een schuin oog op security, van antivirus tot ransomware.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven