This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Dinsdag 23 november 2021, presenteerde KVK voor de 16e keer de ranglijst met 100 concrete innovaties die het Nederlandse midden- en kleinbedrijf heeft gerealiseerd. De uitreiking hiervan is op 4 februari 2022! Nieuwsgierig naar enkele bedrijven die genomineerd zijn voor de top 100? Lees hieronder verder!

Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang
SMART GLASSES IN DE LOGISTIEK
Verhoogde productiviteit met smart glasses

Orderpicken is een van de belangrijkste processen bij logistieke bedrijven en de groeiende e-commerce. Innovatie kan daar dan ook niet achterblijven. Ieder bedrijf heeft er anno 2021 last van; Een tekort aan mensen. Smart glasses ondersteunen medewerkers om snel foutloos mee te kunnen draaien binnen de bedrijfsprocessen.
GEEN DISCUSSIES MEER MET DE KLANT OVER TEMPERATUUR
GPS-Buddy: Grip op temperatuurgevoelige goederen

Het vervoer van temperatuurgevoelige goederen stelt hoge eisen aan het transportproces. Actieve temperatuurbewaking en real-time registratie van het temperatuurverloop van deze goederen zijn essentieel om de kwaliteit tijdens het transport toonbaar te waarborgen.

GPS-Buddy biedt al jarenlang oplossingen en nauwkeurige sensoren om als ondernemers grip te houden op geconditioneerd transport. Met een vernieuwende manier van kerntemperatuur meten heeft zij onlangs de KVK Innovatie Top-100 behaald.
KOFFIE RECYCLE SERVICE
Sexy biokunststof van koffiedik

Onze nationale koffieverslaving is goed voor zo’n 18 miljard kopjes koffie per jaar. Zonde dat het koffiedik nu meestal in de reguliere afvalbakken belandt, want ook na het zetten van een kop koffie, heeft dit materiaal nog waarde.
DE INNOVATIEVE WERKWIJZE BLIJFT NIET ONOPGEMERKT
Bredase start-up maakt mensen blij!

De coronacrisis brengt niet alleen beperkingen met zich mee, maar ook kansen. Daar weten Frank, Jacco, Thibaud en Carlijn uit Breda alles van. De start van de coronacrisis betekende ook de start van hun samenwerking.

Het is een vriendin uit Amsterdam die het viertal in deze periode inspireert om boeren, telers en producenten uit het hele land te gaan helpen die door de coronacrisis met een productieoverschot zitten.

OPLOSSING VOOR ENERGIEVRAAGSTUK
Duurzame brandstofketen helpt bouwbedrijf en rioolwaterzuivering

De vergeten diesels worden ze genoemd: graafmachines, kranen, aggregaten en ander zwaar materieel op de bouw. Er ligt een enorme en complexe opgave om het energieverbruik hiervan te verduurzamen. In samenwerking met ketenpartners heeft Gashouders een praktisch en betaalbaar alternatief ontwikkeld op basis van biogas: een bijproduct dat ontstaat bij de zuivering van rioolwater.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven