This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
CONVERSIE VERHOGEND, SNEL & INTUÏTIEF
Buckaroo lanceert Pay by Bank als alternatief naast iDEAL

Buckaroo lanceert als eerste betaalprovider Pay by Bank in Nederland, de nieuwe online betaalmethode voor e-commerce. De introductie van
Pay by Bank is een reactie op de sterke verschuivingen op de betaalmarkt, waardoor er een groeiende behoefte is ontstaan aan een voordelig alternatief dat naast iDEAL een vast prijsbeleid hanteert. Met Pay by Bank biedt betaalprovider Buckaroo het alternatief waarmee webshops het checkout proces tot 25% kunnen verkorten zonder hiervoor meer te betalen.
 
 
CENTRAAL GELEGEN, DICHTBIJ WILLEMSTAD EN DE LUCHTHAVEN
Zakelijk onthaasten doe je in alle luxe bij Curaçao Mariott

Een stijlvol strandresort voor zowel de leisure- als de zakelijke reiziger.
Het ligt ook nog eens heel centraal, dichtbij Willemstad en op nog geen kwartier rijden van de luchthaven. Curaçao Marriott Beach Resort lijkt in weinig opzicht op de andere luxe hotels op het eiland. De ideale ligging aan zee, een rustig mooi strand, de prachtige kamers, faciliteiten, uitstekende service en unieke sfeer, maken het tot een inmiddels geliefd hotel op Curaçao. Luxueus en toch heerlijk Caribisch.
 
 
DE VOORDELEN VAN DIGITALE FACTUREN
Vereenvoudig je administratie

Wist je dat de gemiddelde zakelijke rijder 9.500 kilometer per jaar rijdt en jaarlijks bijna 634 liter tankt? De btw op brandstof is terug te vorderen als er bonnen zijn. MKB Brandstof maakt dat eenvoudiger. Door met de tankpas bij de pomp te betalen, krijgt de boekhouding alle brandstofkosten op één overzichtelijke verzamelfactuur. Dat scheelt gemiddeld 15 tot 20 euro per tankbeurt.


Kan het nog beter? Jazeker: Exact en MKB Brandstof hebben samen een totaaloplossing ontwikkeld die de administratie verder versoepelt: e-facturen. Benieuwd hoe dat werkt?
 
 
WAT KOST EEN WEBSHOP?
Met deze 7 stappen begin je snel een succesvolle webshop!

Webwinkels zijn booming! Steeds meer mensen shoppen online en dat biedt volop kansen om een webshop te beginnen. De opstartkosten zijn laag, er is relatief weinig kennis voor nodig en je kunt een webshop met je baan combineren. Maar hoe start je nou een eigen webshop? Dit zijn de 7 stappen die je moet doorlopen.


Tip! Je kan ook ons gratis business template downloaden. Met dit handig invultemplate creëer je stap voor stap jouw eigen businessplan.
 
 
"DE MENSELIJKE FACTOR IN ONZE SOFTWARE IS HEEL BELANGRIJK"
Infoland lanceert nieuwe software om medewerkers actief te betrekken bij veranderingen

Het is zover: Infoland heeft deze week een nieuwe module binnen het kwaliteits- en risicomanagement platform Zenya gelanceerd. Zenya BOOST is een uitbereiding op de bestaande modules DOC, FLOW, CHECK en RISK. De nieuwe module stelt organisaties in staat om collega’s te betrekken en te activeren bij verandering dankzij effectieve, samenhangende campagnes.


Maurice van Abeelen, productmanager van Zenya vertelt: “De menselijke factor in onze software is heel belangrijk. Dat is altijd al zo geweest, maar in BOOST komt dit heel duidelijk naar voren. Deze mensgerichte software helpt organisaties om hun kwaliteits- en risicomanagement naar een hoger niveau te tillen.”
 
PARTNER MET EEN BERG AAN ERVARING
HubSpot implementeren: zelf doen of expert inzetten?

Veel ondernemers maken gebruik van de marketing en CRM software van HubSpot. Niet alleen vanwege de uitgebreide mogelijkheden, maar zeker ook op basis van een uitstekende TCO. Na het besluit om met HubSpot te gaan werken, komt de keuze rondom de implementatie.


Natuurlijk kun je de implementatie van HubSpot zelf doen. Een alternatief is om de initiële inrichting door HubSpot te laten doen en de verdere implementatie van de processen, rapportages en werkwijzen zelf doen. Maar het beste alternatief is om de implementatie samen met een gespecialiseerde, Nederlandse partner te realiseren.

Fueld is gespecialiseerd in succesvolle HubSpot implementaties. Dus sta je op het punt om een nieuw CRM systeem aan te schaffen of wil je de bestaande HubSpot implementatie een nieuw leven inblazen?
 
 
FLEXIBILITEIT VOOR ONDERNEMERS: OP MAAT GEMAAKTE OPLOSSINGEN
Financiering voor het MKB

Een gezond en groeiend MKB is van vitaal belang voor de Nederlandse economie. Helaas ervaren veel ondernemers beperkte toegang tot financiering als de belangrijkste rem op hun groei, wat een verregaande impact heeft.


Het is steeds moeilijker geworden voor ondernemers om zakelijke leningen te verkrijgen bij traditionele banken. Met duidelijke criteria, heldere processen en korte communicatielijnen biedt Voordegroei ondernemers een aantrekkelijk alternatief.

 
 
HET BESTE BOD HOEFT NIET PERSE DE HOOGSTE OPBRENGST TE ZIJN
Wegblijven van biedingenstrijd bij bedrijfsaankoop?

Wat als blijkt dat er meerdere kapers op de kust zijn voor het mooie bedrijf dat je wilt kopen? Hoe geniet je de voorkeur, als je niet de enige bent aan de spreekwoordelijke onderhandelingstafel? Je wilt immers niet belanden in een overnamegevecht. Wees creatief! Een earn-out regeling is daartoe een geëigend middel.


Een earn-out regeling is bij uitstek geschikt om een biedingenoorlog te voorkomen. Er zijn vele invullingen van deze regeling mogelijk, waaronder het opnemen van voorwaarden met een niet-financieel karakter. Huh? Bij een bedrijfsverkoop draait toch om het hoogste bod? Niet alleen dus.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven