This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
OPPAS EN MASSEUR OP DE WERKVLOER
Meer werkgeluk met de juiste arbeidsvoorwaarden

De wensen van medewerkers veranderen. Was vóór corona de leaseauto in trek, nu is steeds meer behoefte aan een betere werk-privébalans door vaste thuiswerkdagen. Hoe speelt u in op de veranderende wensen van medewerkers? En hoe kunt u het verschil maken met arbeidsvoorwaarden?
 
 
DE KRACHT VAN HERHALING
Waarom digitale buitenreclame niet meer weg te denken is uit ons huidige medialandschap

Consumenten worden dagelijks overspoeld door honderden reclameboodschappen. Van internetbanners, e-mailspam, winkeldisplays, tv-commercials en radiospots tot krantenadvertenties, billboards, reclamezuilen en de onvermijdelijke huis-aan-huisfolders. Consumenten worden gebombardeerd door informatie over producten en diensten.
 
 
TOT 15% MINDER VERWARMINGSKOSTEN
Energiekosten besparen met luchtzuivering

Met de winter in aantocht en energiekosten die de pan uitrijzen, is de noodzaak om energie te besparen hoger dan ooit. Goed isoleren is dan ook essentieel. En je kan meer doen om je verwarmingskosten naar beneden te brengen, zonder in de kou te zitten. Namelijk met luchtzuivering.
 
 
JE ZAAK DRAAIENDE HOUDEN
Laat werkstress niet omslaan in verzuim

Ongeveer 30% van het langdurend verzuim wordt veroorzaakt door werkstress. Wat kun je als werkgever doen om ongezonde werkstress te voorkomen? En hoe herken je op tijd de signalen? Tijdens het gratis webinar 'Voorkom verzuim door werkstress' op 17 november van 12.30 tot 13.00 uur krijg je hiervoor tips en handvatten.
 
 
VAN WINST NAAR WAARDE
Zó kom je van winst tot waarde

Winst maken is nodig voor een onderneming. Even belangrijk is echter de maatschappelijke winst die een onderneming wil bereiken, de ‘purpose’. Professor Henk Volberda doet onderzoek naar waarom bedrijven op aarde zijn. ‘We moeten toe naar een businessmodel waarin economische en maatschappelijke winst hand in hand gaan.’
 
 
KRAPTE IN DE MARKT ZORGT VOOR GROTE UITDAGINGEN DIT JAAR
Logistiek dienstverlener TransHeroes voor 8e keer FD Gazelle

Maar liefst 8 keer een FD Gazelle in ontvangst nemen is niet bepaald de standaard in de transport en logistiek. Het Financiele Dagblad organiseert de award uitreiking voor de 19e keer dit jaar. Het lukte dit jaar logistiek dienstverlener TransHeroes uit Hengelo om met kop en schouders boven de collega’s in de transportsector uit te steken.
 
 
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven