This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Midden-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
David de Waard
VOLOP PLANNEN EN AMBITIES IN NOORD-NEDERLAND
Ontdek uw vastgoedkansen in Noord-Nederland!

Op 8 september 2022 organiseert SPRYG Real Estate Academy het drukbezochte netwerkevent Noord-Nederland Vastgoed 2022. In 1 middag krijgt u van de bestuurders en vastgoedbeslissers een actueel overzicht van alle plannen, projecten, kansen en uitdagingen in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Kom ook netwerken op dit drukbezochte event. Schrijf u hier in.
WIJ SPRINGEN IN WAAR NODIG!
Hybride werken populair op arbeidsmarkt

Nog nooit was het zo lastig om mensen te vinden. Een aantrekkelijke werkgever zijn is dan ook essentieel. Hybride werken kan de sleutel zijn voor het vinden én binden van medewerkers.

De cijfers van het CBS liegen er niet om. In het eerste kwartaal waren er 133 openstaande vacatures voor iedere 100 werklozen. Nog niet eerder was de arbeidsmarkt zo krap en alle sectoren hebben er last van. Natuurlijk kun je als werkgever veel energie (en geld) steken in de werving van nieuwe mensen, maar je kunt ook kijken naar de werkwijze die je biedt.

HYBRIDE WERKEN, WE KUNNEN ER BIJNA NIET MEER OMHEEN!
Dit zijn de vier beste Hybride Werkgevers van de Metropoolregio Amsterdam!

Na het succes van de uitreiking van de (Thuis)werkgever van het Jaar Award van vorig jaar, ging mobiliteitsplatform Zo Werkt Het, een initiatief van Stichting Breikers, dit jaar op zoek naar de beste hybride werkgevers van Nederland.

Honderden werknemers nomineerden de afgelopen weken hun werkgevers met de meest uiteenlopende en bijzondere inzendingen. In de Metropoolregio Amsterdam werden maar liefst 110 unieke werkgevers genomineerd!

WIL JIJ DEELNEMEN?
Infosessie opleiding Sturen en leidinggeven vanuit vertrouwen

Sta jij als leidinggevende professional voor de uitdaging om meer vanuit vertrouwen leiding te geven en minder vanuit wantrouwende regels en controle?

In de opleiding Sturen en leidinggeven vanuit vertrouwen onder leiding van Frédérique Six leer je hoe je dat doet en kunt toepassen binnen de eigen werksituatie. De opleiding gaat 23 maart 2023 weer klassikaal van start op de VU.

 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 222 of d.dewaard@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven