This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
TIPS VOOR GOEDE BEVEILIGING
Extra beveiligingscheck van bouwplaatsen tijdens de bouwvak: geen overbodige luxe

De bouwvak is in aantocht. Voor bouwbedrijven een tijd van welverdiende rust, voor criminelen echter hoogseizoen. Verlaten bouwplaatsen zijn gewild bij dieven en vandalen. “We roepen bouwbedrijven dan ook op om extra waakzaam te zijn,” zegt salesmanager Mabel Kamp van Kooi Camerabewaking.

Landelijk gezien gaat bouwend Nederland er tussen 24 juli en 25 augustus ruim een maand welverdiend tussenuit. “Tijdens de bouwvak krijgt ons Kooi Alarm Center ieder jaar 10 tot 15% meer rake meldingen van diefstal en vandalisme,” ziet Mabel.
 
 
EEN GOUDEN DEAL MET EEN ZWARTE RAND
Wat als emoties hoog oplopen tijdens verkoop?

Je bent er aan toe om je bedrijf te verkopen en maakt het verkoopklaar. Alleen nog de juiste kandidaat vinden en de bedrijfsoverdracht kan in gang worden gezet... Zo rechtlijnig gaat een verkoopproces echter doorgaans niet. Zeker niet wanneer emoties hoog oplopen en uiterst gevoelige snaren worden geraakt. De overnamespecialisten van Diligence weten mkb-ondernemers respectvol en kordaat door emotioneel woelige baren te loodsen.
 
 
GROEIEN OM MEER IMPACT TE KUNNEN MAKEN
Unwaste groeit door met sharefunding campagne

Verzorgingsproducten zoals shampoo, scrub en zeep maken van koffiedik en sinaasappelschillen? Unwaste doet het. Waardevolle grondstoffen die anders tot afval bestempeld worden, krijgen dankzij het bedrijf een dagelijkse functie in circulaire verzorgingsproducten.

Om nog meer impact te kunnen maken en te groeien is het bedrijf een sharefunding campagne gestart via het platform CrowdAboutNow, met €75.000 als streefbedrag. Met succes, want 50% van het streefbedrag is al behaald.
 
GESPECIALISEERDE EN KWALITATIEF HOOGWAARDIGE MAATWERKSOFTWARE
Poort80 sluit zich aan bij de MyBit Group

Poort80 uit Amsterdam, specialist in het ontwerpen, bouwen en beheren van webapplicaties wordt onderdeel van de MyBit Group. Met deze acquisitie vergroot de MyBit Group haar slagkracht in de markt van maatwerk software ontwikkeling.

Marcel Flipse, CEO van de MyBit Group: “Met de ervaring van Poort80 versterkt de MyBit Group haar specialisme in .Net software ontwikkeling. Poort80 zal de krachten bundelen met een eerdere acquisitie van de MyBit Group, DSE Software uit Beverwijk en onder één naam verdergaan: Poort80. Beide bedrijven zijn specialist in .Net software ontwikkeling, met aansprekende bedrijven in hun klantenkring.”

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven