This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
NIEUWE VORMEN VAN TARGETING
Regionale publieke omroepen volledig om naar cookieloos adverteren

Alle dertien regionale publieke omroepen zijn op maandag 20 maart volledig overgestapt op cookieloos adverteren. Met deze stap lopen de omroepen voorop binnen de online advertentiemarkt, die de beweging maakt naar een privacy vriendelijke advertentie toekomst. Dit geldt zowel voor de websites als voor de apps.
 
 
STERKE BESLUITVORMING
Nederlands Franse fusie rond sterke besluitvorming

Het Nederlandse DocWolves en het Franse Qualigraf zijn gefuseerd en gaan verder onder de naam Qualigraf Groupe BV als dé specialist voor digitale ondersteuning van besluitvorming. De twee bedrijven werken al sinds 2011 nauw samen op het gebied van papierloos vergaderen, raadsinformatie, dossierflow en digitaal stemmen. Door de fusie ontstaat een internationale onderneming met gezamenlijk ruim 300 klanten, en een rijk gevuld portfolio aan instrumenten voor de ondersteuning van besluitvorming.
 
 
RACESQUARE HET BESTE ALTERNATIEF VOOR EEN ECHTE FORMULE 1-RACE
Op zoek naar het gaafste F1 uitje voor de zomervakantie?

Boek voor 1 juli één van onze arrangementen met code (RSFER2023). Dan ontvangt elke nummer 1 een fles F1 Ferrari Champagne om de overwinning te vieren!

Dankzij de ongekende prestaties van Max Verstappen is Formule 1 erg populair in Nederland. Met Racesquare liften wij mee op het succes van de sport. Bij Racesquare ervaar je dé unieke race ervaring door alleen of als team in onze speciaal ontworpen simulatoren te stappen en ervaar in één uur hoe het is om een F1-coureur te zijn.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven