This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

De band tussen jou en je collega’s versterken en verbreden tijdens een bedrijfsuitje of teambuildingactiviteit? In deze nieuwsbrief vind je de leukste uitjes in Noord-Nederland.

Veel leesplezier,
David de Waard
DE OPLOSSING VOOR JULLIE BEDRIJFSFEEST
Jouw bedrijfsfeest compleet verzorgd

Graag willen wij bij jullie LEVEL XL onder de aandacht brengen. Het is een groot indoor activiteitencentrum van 1.700 m2 op de woonboulevard in Drachten. Maar wat is dat nu eigenlijk? Het is de complete oplossing voor jullie bedrijfsfeest geheel verzorgd. LEVEL XL is een groot restaurant met hele leuke activiteiten erbij. Zo kunnen jullie je bedrijfsfeest bij ons organiseren, met de leukste activiteiten op 1 locatie en voeg daar heerlijk eten aan toe en je hebt de perfecte combinatie voor een geslaagd bedrijfsfeest waar nog lang over nagepraat wordt.
EEN TEAMACTIVITEIT MET SPANNING, FUN EN COMPETITIE
Teamactiviteit & teambuilding

Bent u op zoek naar een activiteit dat bij uw team past? Wij verzorgen op maat gemaakte teamactiviteiten bij ons in het prachtige Bakkeveen of op locatie. Ook bij conferentiecentrum Nieuw Allardsoog in Bakkeveen. Op één locatie overnachten, teambuilding en vergadermogelijkheden.
EEN FLEXIBELE INVULLING VAN HET JAARLIJKSE BEDRIJFSUITJE
Gestrand op een zandplaat...

Het was op een dag, nu ongeveer 8 jaar geleden, dat ik in mijn RIB op het Wad bij Schiermonnikoog rondvoer en dacht “Waar is iedereen?” In de verte zag ik tientallen zeehonden liggen, de vogels krijsten boven mijn hoofd en de wolkenluchten boven Simonszand waren fantastisch om te zien. Ineens bedacht ik mij “Dit zouden meer mensen moeten zien!”.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 222 of d.dewaard@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven