This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
HECHTE GROEP GEPASSIONEERDE RECLAMEMAKERS
Druktemakers Heerenveen nu ook onderdeel Haan Reclamewerk groep

Het bekende Haan Reclamewerk uit Stiens dankt haar sterke positie in de signmarkt aan het principe van 'zelf doen'. Het zijn de ambachtelijke vaardigheden die kwaliteit toevoegen aan het reclameproduct, zo weten ze. Dit uitgangspunt vraagt wel om een breed scala aan eigen productiefaciliteiten. Na twee eerdere overnames is daarom nu Druktemakers uit Heerenveen aan de groep toegevoegd.
 
'OVERNAME PAST IN ONZE STRATEGIE'
Jansma Drachten maakt doorstart onder hoede van Dura Vermeer

Jansma Drachten maakt een doorstart onder de hoede van Dura Vermeer. De Friese infraspecialist en het landelijk opererend bouwconcern zijn dinsdag 17 januari een overname overeengekomen van lopende projecten en debiteuren. Met het overgrote deel van de medewerkers gaat de onderneming verder onder de naam Dura Vermeer Jansma.
 
 
GROEI ALS BELANGRIJKE RICHTLIJN
Ronald de Jong nieuwe algemeen directeur Bentacera

De afgelopen negen jaar stond Gooitzen Boonstra aan het roer van Bentacera. Een periode waarin samen met de veertien vennoten een duidelijke koers werd bepaald: groeien om de kwaliteit van onze dienstverlening op peil te houden. Gooitzen droeg 1 januari 2023 zijn functie als algemeen directeur over aan Ronald de Jong.
 
 
VERDUURZAMING & WERKKAPITAAL
Er is veel meer mogelijk met bedrijfs- en vastgoedfinanciering dan ondernemers denken

Het is de laatste maanden opvallend druk bij de Veni Groep. Vooral bedrijfsfinancieringen worden de laatste tijd veel verstrekt. Oorzaken: verduurzaming en nieuwe kansen op de vastgoedmarkt.

We moeten groener worden met zijn allen. Uitstoot verminderen, voetafdruk verkleinen. Verduurzamen dus, en massaal ook. Dat is – op korte termijn – een duur geintje. „Zulke investeringen verdienen zich na meerdere jaren terug, maar daarvoor is nu geld nodig”, legt Hans Hemmes uit.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven