This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
OPNIEUW INVESTEREN IN CRM: HOE DAN?
Huidige CRM systeem verbeteren of investeren in een nieuw systeem?

Je organisatie maakt al geruime tijd gebruik van een CRM-systeem, dat essentieel is voor het ondersteunen van de bedrijfsprocessen. Het systeem vormt de kern van je bedrijf en zorgt ervoor dat de klantreis optimaal wordt begeleid, van marketing en verkoop tot serviceprocessen. Maar wat te doen als je merkt dat het huidige CRM-systeem niet langer voldoet aan de moderne eisen? In dat geval heb je in principe twee opties: het her-implementeren van het bestaande systeem of het aanschaffen van nieuwe CRM-software.

Want of je nu:
  • een hernieuwde implementatie van de bestaande software doet
  • een vervolgfase van de eerste implementatie start
  • of kiest voor de aanschaf en de implementatie van geheel nieuwe CRM-software

de hier beschreven aandachtspunten zijn altijd van belang.
 
 
WANNEER KAN EEN ZAKELIJK OVERBRUGGINGSKREDIET HELPEN?
De kracht van een overbruggingskrediet voor ondernemers

Als ondernemer ben je je bewust van de wisselende financiële behoeften die je bedrijf kan ervaren. Soms moet je snel kunnen reageren op onverwachte uitdagingen, zoals seizoensgebonden schommelingen, onvoorziene kosten of groeikansen die geen ruimte voor uitstel hebben. Op zo'n moment kan een zakelijk overbruggingskrediet van onschatbare waarde zijn. Maar wat is een overbruggingskrediet precies en hoe kan het jouw bedrijf ondersteunen?
 
 
PROGRAMMA MET INTERESSANTE SPREKERS
Feestelijke opening Daily Trade Fair Venlo

Zondag 24 september en maandag 25 september opent Daily Trade Fair Venlo haar deuren. Hét nieuwe inspiratieplatform voor professionals in de hospitality en interieur branche. Laat je inspireren door de verschillende showrooms en geniet van het culinair podium The Stage. Alles onder één dak met inkoopmogelijkheden, beleving, inspiratie en contact met andere professionals.
 
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven