This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Allereerst willen wij je een gelukkig en gezond 2021 toewensen. Laten we met z'n allen hopen dat 2021 een topjaar wordt op gebied van ondernemen. Wij starten de eerste week van het jaar uiteraard weer met een nieuwsbrief die kennis voor en door ondernemers bevat.

Deze keer met o.a. de volgende artikelen:
  • Internationale betalingen versturen en ontvangen
  • Als ondernemer gaan beleggen
  • Werkende Nederlander streeft naar betere balans tussen werk en privé

Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang
ICT l DIGITALISERING
De digitale marketing trends en voorspellingen voor 2021

Lijstjes, ze zijn er in overvloed. Aan het einde van het jaar maakt iedereen weer de balans op. Waar staan we? Wat is er allemaal gebeurd afgelopen jaar? (Uhm, veel!) Waar moeten we op focussen komend jaar?
BEDRIJFSREPORTAGE l EVENEMENTENPLATFORM
EventInsight zou eerst failliet gaan maar maakt nu een half miljoen omzet per maand

Van faillissement naar bedrijf die een half miljoen euro omzet draait per maand. Toen COVID-19 in maart 2020 voor de eerste lockdown zorgde raakte het Groningse bedrijf EventInsight 95% haar omzet kwijt.
FINANCIEEL l JURIDISCH
Internationale betalingen versturen en ontvangen: hoe gaat dit belastingtechnisch in zijn werk?

Steeds meer bedrijven overwegen uit te breiden naar het buitenland. Gek is dat niet, want over de grens liggen tal van nieuwe kansen! Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om producten te verkopen in buurlanden als Duitsland en België.
Als ondernemer gaan beleggen

Een typisch kenmerk van ondernemers? Altijd het onderste uit de kan halen. Met het motto ‘voldoende is goed genoeg’ is immers geen enkele ondernemer succesvol geworden.
PERSONEEL l ORGANISATIE
Werkende Nederlander streeft naar een betere balans tussen werk en privé en een gezonder leven voor 2021

Bijna een derde van de werkende Nederlanders hoopt in het nieuwe jaar de verhouding tussen werken en privé meer in balans te krijgen. Verder willen mensen in het nieuwe jaar vaker een break nemen als ze thuiswerken en meer sporten.
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven