This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
BETEKENISVOLLE KERSTPAKKETTEN IN 3 SIMPELE STAPPEN
De leukste en unieke kerstpakketten van 2023!

Het geven van kerstpakketten is een prachtige manier om uw team te laten zien hoeveel u hen waardeert. Het is belangrijk om op tijd te beginnen met het bestellen van de kerstpakketten, om met een gerust gevoel de feestdagen in te gaan. Door vroeg te beginnen met het plannen en kiezen van uw pakketten, geeft u uzelf de tijd om te verdiepen in het aanbod, te personaliseren en de perfecte geschenken te bestellen. Dit leidt tot een soepeler bestelproces en zorgt ervoor dat u op tijd klaar bent om uw team te verrassen.
 
MAAK VAN HET EINDE VAN DIT JAAR EEN ZOETE HERINNERING!
De Oliebollendoos: Jouw smaakvolle feestdagen beginnen hier!

Laat je verrassen door de onweerstaanbare smaak van traditionele ambachtelijk bereide oliebollen! De Oliebollendoos brengt de magie van de feestdagen direct bij jou thuis bezorgd met de lekkerste oliebollen te delen met alle dierbaren, klanten, relaties of medewerkers. De doos wordt volledig gepersonaliseerd naar uw wensen!
 
KERSTSTOL IN DE HOOFDROL
Een feestelijk kerstpakket met ambachtelijk lekkers

We begrijpen het belang van het creëren van een warme sfeer tijdens de feestdagen. Daarom hebben wij samen met onze eigen bakkers en leveranciers een selectie gemaakt van de meest smaakvolle en bijzondere producten uit de streek. Het resultaat? Een verrassend, feestelijk pakket om te delen met je familie, vrienden en collega’s en de mooiste momenten te vieren. Je kunt kiezen uit de door ons samengestelde pakketten of een pakket op maat laten maken die volledig voldoet aan je wensen.
 
WELKE HERINNERING SCHENK JIJ DIT JAAR?
Een geschenk? Wijn is het antwoord. Daarom 3 tips om je op weg te helpen

Feestdagen draaien om samenzijn. Een prachtige fles wijn versterkt die band. Samen herinneringen ophalen en nieuwe maken, verhalen vertellen en proosten op nieuwe kansen. Wie gun jij dat ultieme genietmoment?
 
GEEF EEN BONVOL VERRASSINGEN
Waarom een persoonlijk kerstpakket belangrijk is

De feestdagen staan weer voor de deur en dat is het perfecte moment om uw medewerkers te bedanken voor hun harde werk. Een kerstpakket is een traditionele manier om je waardering te tonen, maar het kan ook een saai of onpersoonlijk cadeau zijn. Een persoonlijk kerstpakket is een betere manier om je medewerkers te laten zien dat je om ze geeft.
 
VOOR IEDEREEN EEN PASSEND KERSTPAKKET
Lekker lokaal: kerstpakketten met herkenbare producten

Al vele jaren maken wij in grote en kleine aantallen kerstpakketten vanuit onze eigen winkels. Hiervoor branden wij onze noten dagvers en snijden wij de kazen vers van het mes. Als specialist vinden wij het belangrijk om een kwalitatief maar ook vernieuwend assortiment aan te bieden waar streekgebonden en eerlijke producten centraal staan.

Het liefst nodigen wij u uit om samen met ons een op maat gemaakt kerstpakket samen te stellen. Dit maakt het voor de gever extra persoonlijk en voor de ontvanger extra leuk.
 
KERSTPAKKETTEN EN RELATIEGESCHENKEN OP MAAT
Mooie bierpakketten als relatie- of eindejaarsgeschenk

Met de feestdagen voor de deur is het tijd om jouw oprechte waardering te tonen aan je medewerkers, klanten en zakenpartners. Onze selectie kerstpakketten en relatiegeschenken bied je de perfecte gelegenheid om indruk te maken en blijvende relaties op te bouwen. Wat kun je verwachten?
  • Cadeaupakketten: Al onze bierpakketten worden ingepakt in kant-en-klare cadeauverpakkingen.
  • Tijdige levering: Wij bezorgen jouw pakketten stevig én snel of op een door jouw gekozen bezorgdag.
  • Levering naar thuisadressen: Wij kunnen zowel op één locatie als naar verschillende thuisadressen verzenden.
  • Maatwerk: Wil je een bestelling op maat? We horen graag je wensen en gaan voor je aan de slag.
 
EEN VERPAKKING NAAR UW WENS SAMENSTELLEN
Drankpakketten uit uw regio - Inspirerende geschenken!

Heeft u uw relatiegeschenken en/of kerstpakketten voor dit jaar al samengesteld? En wilt u daar graag lokaal invulling aangeven? Denk dan eens aan Mitra drankenspeciaalzaken, de slijter bij u in de buurt. Mitra werkt uitsluitend met lokale ondernemers en met 113 winkels in Nederland is er altijd een bij u in de buurt! Het zijn allemaal franchisers met lokale roots en een lokaal assortiment.
 
TALLOZE PERSONALISATIEMOGELIJKHEDEN
Een compleet verrassend geschenk voor de feestdagen!

Met de tropische temperaturen van de afgelopen tijd nog vers in het geheugen, lijkt het nog ietwat vroeg om al aan de feestdagen te denken. Toch breekt al snel de ‘december feestmaand’ weer aan! Nu is dus eigenlijk het perfecte moment om de jacht te openen op het beste kerstgeschenk voor jouw personeel en/of zakenrelaties!
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven