This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Noord-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
David de Waard
DE LAAPE IS ALS 'EXECUTIVE RETREAT', GERICHT OP DUURZAAM EN EERLIJK
De Laape zet puntjes op de i na grote verbouwing

De verbouwing van evenementenlocatie De Laape in het Friese Warten werd in september van vorig jaar afgerond. Op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet qua interieur en is het wachten op de officiële opening in het voorjaar.

Er is plek voor verbinding met elkaar en met de natuur. “Er hangt een kalme en fijne sfeer, waardoor het de ideale plek is voor het ontstaan van nieuwe ideeen of het loslaten van oude gewoontes,”.

INZICHT IN DE FASE VAN WERKGELUK IS ESSENTIEEL
Wat je kan doen om burn-outs te vermijden

Burn-outs komen steeds vaker voor. Wist je dat ongeveer 67% van alle burn-outs voorkomen kunnen worden? Veel advies omtrent het voorkomen van burn-outs valt echter snel in de ´zelfhulphoek’. Het gaat dan vaak over mediteren, sporten of beter slapen. Allemaal tips die zeker kunnen bijdragen, maar niet voldoende zijn om burn-outs echt af te wenden.

Een van de redenen hiervoor is dat de oorzaken van de burn-out ook gedeeltelijk op het werk plaatsvinden. In dit artikel geeft Probaat | Expertisecentrum voor werkgeluk je handvatten om burn-outs echt preventief voor te zijn.

ELKE WEBSITE HEEFT EEN SIMPEL EN MAKKELIJK TE ONTHOUDEN ADRES
- OFTEWEL EEN DOMEINNAAM - NODIG
Online veiling van unieke domeinnamen zoals fietsen.nl, pensioen.be en vastgoedontwikkeling.nl

Zoek je nog een pakkende domeinnaam voor je website? Een groot aantal Nederlandse, Belgische en internationale domeinnamen – zoals fietsen.nl, digitalekunst.nl, WoningTeHuur.nl en ParkerenAmsterdam.nl – wordt op dit moment geveild via het online platform van Troostwijk Auctions. Tot en met 9 februari a.s. is het mogelijk om een bod uit te brengen.
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 222 of d.dewaard@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven