This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,

Fijn dat je onze nieuwsbrief weer leest.

Dit keer met o.a. de volgende artikelen:
- Hof van Bemiddelaars denkt in MKB-oplossingen
- TotalEnergies over duurzame oplossingen voor ondernemingen
- HEVO met 10 trends voor een effectieve hybride werkomgeving

Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang
GRATIS LICHTPLAN OP MAAT
Duurzame oplossingen voor ondernemingen

Ieder bedrijf kan een aandeel hebben in de energietransitie, ongeacht de grootte van de onderneming. De wil om te verduurzamen is er vaak. Maar welke investeringen zijn nou financieel aantrekkelijk?
AANDACHT VOOR RATIO ÉN EMOTIE
Hof van Bemiddelaars; transparant, recht door zee en vaak succesvol

Als ondernemer krijg je soms te maken met zakelijke geschillen of erger, gevallen van fraude. Een gang naar een advocatenkantoor of rechtsbemiddelaar lijkt dan logisch maar kan in de praktijk ook helemaal verkeerd uitpakken; lange en peperdure procedures zonder gewenst resultaat.

Hof van Bemiddelaars (HvB) kiest voor een andere, unieke aanpak in dit soort situaties, en vaak met succes. Oprichter is Frank de Nijs, jarenlang gepokt en gemazeld in de wereld van bemiddeling.

VOORAL INTERESSANT VOOR DIRECTIE- EN MT-LEDEN IN HET MKB
Masterclass Strategie van Jaarsma + Lebbink

Het najaar is begonnen, de tijd van nieuwe plannen en budgetten voor het komende jaar! En na de heftige periode van de corona-crisis wellicht ook aanleiding om opnieuw naar de strategie te kijken!
SLIMMER EN FLEXIBELER WERKEN
10 trends voor een effectieve hybride werkomgeving

De juiste combinatie vinden om effectief hybride te werken hangt af van de fysieke- en digitale werkomgeving. Om jou als ondernemer verder te helpen met het vinden van een passende combinatie lees je in dit artikel 10 trends op het gebied van hybride werken.
LIEVER GEEN LENINGEN
Financiering moet passend zijn, maar ook betaalbaar

Toen ik twee jaar geleden met mijn accountant sprak over mijn jaarcijfers, vroeg hij me, wat ik betaalde voor mijn debiteurenfinanciering. Ik kreeg mijn facturen direct betaald, maar wel met aftrek van een percentage. Toen ik dat ging berekenen, schrok ik behoorlijk. Uiteindelijk kwam ik op 16% op jaarbasis uit. Ik had altijd gezien, dat het maar 1% kostte, maar dat is natuurlijk niet op jaarbasis. Is daar iets aan te doen?
SCHERP AAN HET WERK
Oogmeting op locatie en op veilige afstand

Een volledige oogmeting op 10 meter afstand? Intersafe’s eigen opticien Leo Keijzer draait er zijn hand niet voor om. Sinds enkele maanden trekt hij met een superieur apparaat door het land. Een mobiel ‘refractie-systeem’ dat uiterst nauwkeurig meet hoeveel correctie een oog nodig heeft. Met inachtneming van de anderhalvemeterregel en alle andere coronaregels kan hij bij bedrijven langs om veilig en verantwoord veiligheids- en computerbrillen op sterkte aan te meten voor de medewerkers.
DE IDEALE BEURSLOCATIE
Een top-event vraagt om een top-locatie

Expo Houten behoort tot de top 5 van beurslocaties in aantal publieks- en vakbeurzen in Nederland. De vier beurshallen bieden jaarlijks ruimte aan vele vak- en publieksbeurzen en is de perfecte locatie voor het organiseren van een bestaande beurs, maar ook voor het starten van een nieuw evenement of congres. Daarnaast verzorgen we in één onze vergaderzalen vele vergaderingen, trainingen.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven