This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio West-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Anneke van der Heide
GROEI IS MOGELIJK DOOR DIGITALISERING
Het MKB past zich niet snel genoeg aan in een wereld die blijvend in beweging is

Ad Kornet is deze ochtend gastheer en hij heet eenieder dan ook hartelijk welkom. Het rondetafelgesprek heeft als thema de noodzaak van aanpassingsvermogen bij het MKB, in een wereld waarin ontwikkelingen elkaar steeds sneller opvolgen. Niet alleen middels digitalisering en databeheer maar bijvoorbeeld tevens door het opleiden en blijven investeren in het ontwikkelen van mensen. De mix van kennis aan tafel blijkt elkaar al snel mooi aan te vullen.
JONGE HONDEN ENERGIE KANALISEREN
Onno de Looff treedt aan als nieuwe Chief Operating Officer MyPup

Logistiek dienstverlener MyPup heeft Onno de Looff (48) ingelijfd als nieuwe Chief Operating Officer om het bedrijf klaar te maken voor de volgende groeifase. De Looff brengt ruim 19 jaar management- en operationele ervaring mee en was onder andere 8 jaar werkzaam bij Heineken en de laatste 3 jaar als management- en leiderschapstrainer. MyPup is momenteel actief in Nederland en geselecteerde steden in het buitenland, waaronder Londen, Berlijn, München en Dublin.
MAAK VAN WERKGELUK EEN STRATEGISCH DOEL
Werkgeluk realiseren in je organisatie – dit zijn dé 3 tips!

Het aantrekken en behouden van (bevlogen) mensen is nu een grotere uitdaging dan ooit. Het is in deze tijd essentieel om aandacht te hebben voor het werkgeluk in je organisatie. Voelen mensen zich betrokken? Voelen mensen zich gewaardeerd? Voelen ze de ruimte om het beste uit zichzelf te halen? Dit is waar men nu naar op zoek is en waar je als organisatie aandacht voor moet hebben. Maar hoe doe je dat? In dit artikel krijg je concrete tips waar je direct mee aan de slag kan.
VVE'S IN NEDERLAND: WEES ALERT
Branchevereniging VvE Beheerders biedt handvat tegen malafide VvE-beheerders

In Nijmegen heeft een malafide beheerder van 30 VvE’s de complete kas leeggeroofd. Daan Fons, voorzitter BVVB: “Die VvE’s is een groot onrecht aangedaan. Ze zetten netjes elke maand hun reserves opzij, maar staan nu met lege handen. Echt vreselijk.” In dit artikel delen we hoe fraude kan worden voorkomen.
INNOVEREN EN ER ZIJN ALS HET NODIG IS
Internationaal succes door dicht bij jezelf te blijven

Een gesprek met Ad Kornet, CEO bij Peinemann, staat garant voor een bevlogen conversatie. Hij stuurt als algemeen directeur een internationale organisatie aan met vestigingen over de hele wereld en in totaal zo’n duizend collega’s. Het bedrijf maakt al sinds 1954 een gezonde groei door, en is vooral groot geworden door altijd echt betrokken te zijn bij klanten én eigen mensen.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 220 of a.vdheide@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven