This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Wat leuk dat je onze regionale nieuwsbrief van Oost-Nederland weer leest.

Dit keer met o.a. een interessant artikel van IntroStart over het combineren van marktvalidatie en risicoloos financieren. Saxion schrijft over de nieuwe minor Startup Ondernemen.


Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht
TIJDELIJK GRATIS PRODUCTVIDEO PLAATSEN
IntroStart: combineer marktvalidatie met risicoloos financieren.

Binnenkort gaat IntroStart live, een online platform voor pre-sales van nieuwe business-to-consumer producten. Producenten kunnen hier hun nieuwe consumentenproduct met behulp van een korte videopresentatie introduceren aan de consument.

WE ZETTEN JUIST IN OP LAAGDREMPELIG CONTACT
Voor Do-IT Solutions ‘oet Twente’ is service heel belangrijk

In de minor Startup Ondernemen van hogeschool Saxion gaan studenten van de hogeschool aan de slag om van hun gave ideeën een succesvolle startup te maken. In een inspirerende omgeving leren zij de vaardigheden die nodig zijn om een topondernemer te worden.
2020 WAS VOOR GROOTWINKELBEDRIJVEN EN TECH-ONDERNEMERS EEN TOPJAAR
RCT Gelderland publiceert jaarschrift 2020

De impact van de coronacrisis is enorm, ook op ondernemers uit de maakindustrie. Het vormt om die reden het thema van het jaarschrift 2020 van RCT Gelderland. Het jaarschrift is voor iedereen beschikbaar.
ONZE REGIO STERKER EN DUURZAMER MAKEN
Ilko Bosman nieuwe voorzitter VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen

Tijdens de online Algemene Ledenvergadering op woensdag 21 april, is Ilko Bosman benoemd tot nieuwe voorzitter van de regio. Bosman (42) neemt het stokje over van Bernard de Graaf.
JE WEBSITE VERBETEREN MET UP TO DATE TECHNIEKEN
Website verbeteren? 3 tips voor een upgrade

‘We don’t go online, we live online’ is een bekende term in marketingland. Afgelopen jaar is dit in een stroomversnelling terecht gekomen. Wie nog niet of nauwelijks online was, moest dit in rap tempo realiseren.
DOOR NU TE INVESTEREN IN JE ZAAK, PROFITEER JE OPTIMAAL VAN DE HEROPENING
Heropening van de horeca: ben jij er klaar voor?

Sinds deze week mogen de terrassen weer een paar uur per dag open. Hoewel nog niet alle ondernemers goed kunnen profiteren van de versoepeling, is het een eerste kleine stap richting een heropening van hotels, restaurants en cafés.
KOFFIE ZORGT VOOR ALERTHEID EN AANDACHT
Het belang van goede koffie tijdens je werk

De kans dat je koffie bij je hebt staan terwijl je dit leest, is groot. Koffie en werk zijn namelijk onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Maar waarom eigenlijk?
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij
0512-745223 of a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven