This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Noord-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
David de Waard
VOLOP PLANNEN EN AMBITIES IN NOORD-NEDERLAND
Ontdek uw vastgoedkansen in Noord-Nederland!

Op 8 september 2022 organiseert SPRYG Real Estate Academy het drukbezochte netwerkevent Noord-Nederland Vastgoed 2022. In 1 middag krijgt u van de bestuurders en vastgoedbeslissers een actueel overzicht van alle plannen, projecten, kansen en uitdagingen in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Kom ook netwerken op dit drukbezochte event. Schrijf u hier in.
ZORG VOOR EEN GOEDE COMMUNICATIE
5 tips voor hybride werken

Hybride werken is here to stay, dat is wel duidelijk. In deze blog geven wij 5 verfrissende tips, voor iedere HR manager die van hybride werken de vruchten wil plukken!

In maart 2020 hebben we massaal een spoedcursus thuiswerken gevolgd. Tot onze verrassing was er veel meer mogelijk dan vroeger werd gedacht. Eigenlijk kon veel werk prima vanuit huis worden gedaan. Sterker nog, ook beroepen waarvan je zou denken dat direct contact nodig is met de klant, bleken deels online te kunnen worden uitgevoerd. Hybride werken wordt daarom steeds meer omarmd. Maar wat betekent hybride werken eigenlijk?
WAAROM EEN PERSBERICHT?
Binnenkort online: on demand webinars ‘Persbericht schrijven met effect!’

Er is veel te vertellen over het bedrijf waar je werkt. Maar hoe weet je nu of het daadwerkelijk nieuws is? En als het dan nieuws is, hoe maak je vervolgens een relevant persbericht van het nieuwsfeit? En wanneer en hoe kun je persberichten het best verzenden?

ANP Pers Support en Cision lanceren samen hun eerste ooit on demand webinars. Je bekijkt deze webinars waar en wanneer het jou uitkomt. De inside kennis en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de media- en nieuwswereld die in deze gratis webinars wordt gedeeld, werd voorheen enkel in de live workshops en masterclasses op het ANP-kantoor gedeeld. Maar vanaf nu is het ook mogelijk om online aan de webinars deel te nemen.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 222 of d.dewaard@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven