This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
De recente onrust, rellen en vernielingen onder de noemer ‘coronaprotest’ bevestigen nogmaals
de noodzaak voor extra veiligheidsmaatregelen, zodat jouw onderneming geen slachtoffer wordt
van corona-criminaliteit. Qeld berichtte vorige week over de stijging van het aantal misdrijven
gericht op ondernemers, maar heb jij al stappen gezet om je bedrijf te beschermen tegen
corona-criminaliteit? Dit zijn 3 extra tips voor bedrijfsbescherming in coronatijd:

1. Upgrade je beveiligingscamera’s
Een winkel, een loods met materiaal, een opslag van machines en apparatuur of simpelweg een kantoorpand: beveiligingscamera’s zijn altijd een goed idee en slimme investering. Van het vernielen van een winkelruit tot diefstal van goederen: camerabeelden kunnen de sleutel zijn tot het identificeren van de dader en leiden tot zijn of haar veroordeling.

Tevens kan een livestream van je locatie je de optie geven een oogje in het zeil te houden in het geval van ongeregeldheden. Zo kun je direct in actie komen en de politie inschakelen als een verdachte situatie zich voordoet.

2. Investeer in een alarmsysteem
Een hoogwaardig alarmsysteem is misschien een forse investering, maar als jij werkt met dure apparatuur en/of machines of een waardevolle voorraad hebt, is het simpelweg een must. Ja, bij diefstal kun je vaak via de verzekering een vorm van vergoeding krijgen, maar dit proces is langdradig en bevat veel haken en ogen. Daarom is voorkomen beter dan genezen!

Een geavanceerd alarmsysteem helpt niet alleen in het geval van een daadwerkelijke inbraakpoging, maar kan criminelen ook afschrikken om het überhaupt te proberen. Helaas is in 2021 een bordje met ‘Hier waakt een hond’ niet meer voldoende om je onderneming te beschermen. Maak daarom de slimme keuze en upgrade je alarmsysteem!

3. Financier je veiligheid met Qeld
  Aanschaf van een nieuw, inbraakwerend rolluik voor je bedrijfspand? Een geavanceerd alarmsysteem? Extra anti-virussoftware voor thuiswerkend personeel? Je kunt het mogelijk maken met een flexibele bedrijfslening van Qeld.

  We snappen dat je in coronatijd soms niet de directe liquiditeit hebt om dit soort kostbare investeringen te doen, juist daarom kan een bedrijfslening uitkomst bieden. Onze leningen hebben geen opstartkosten, geen verborgen kosten en kunnen op ieder moment afgelost worden: zodoende betaal je alleen voor de periode dat je de lening daadwerkelijk gebruikt.

  Een bedrijfslening van Qeld kan gebruikt worden voor alle type investeringen: van bedrijfsbeveiliging tot de aanschaf van nieuwe machines, apparatuur of bedrijfswagens, marketing en zelfs het inkopen van materialen en voorraad. Aanvragen is vrijblijvend en gratis, dus ontdek vandaag hoeveel financiering jij kunt krijgen via de onderstaande knop:
   
   
  Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

  %SENDER-INFO-SINGLELINE%

  info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
  Privacy Verklaring  l  Uitschrijven