This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
HORECA SLIMMER EN BETER MAKEN
TIPPR lanceert Horeca Trendrapport 2023 'wie het kleine niet eert'

Vandaag kondigt TIPPR de lancering aan van het Horeca Trendrapport 2023 met als thema, 'wie het kleine niet eert'. Het Trendrapport benadrukt de noodzaak om op de kleintjes te letten en efficiënter te werken om een gezonde horeca business case te behouden.

Het rapport is gebaseerd op gebruikersdata vanuit de horeca en identificeert dé vijf belangrijke trends waar we allemaal mee te maken gaan krijgen in 2023.
 
FINANCIËLE ONDERSTEUNING, KENNIS EN BEGELEIDING
TBI introduceert Praktijkfonds

TBI introduceert het TBI Praktijkfonds. De doelstelling is om TBI-ondernemingen te ondersteunen bij het organiseren van praktijkopleidingen. Dit nieuwe initiatief van TBI is niet alleen een uitvloeisel van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid, maar ook van het 40-jarige bestaan van het concern. In 1992 werd naar aanleiding van het 10-jarige bestaan al Stichting Studiefonds TBI voor kinderen van de vaste medewerkers opgericht.
 
 
90 PROCENT VAN DE KOOPBESLISSINGEN ZIJN EMOTIONELE BESLISSINGEN
Click your brain voor goede relaties en meer verkoop

Hoe krijg je een click met je klanten? De sleutel tot het maken van de click zijn vijf  belangrijke vaardigheden, die we later bespreken. Ze helpen goede klantrelaties op te bouwen en zorgen voor meer verkoop.
 
 
PERSONEELSGEBREK OPLOSSEN!
Workshop: Los je personeelsgebrek op met een bedrijfsovername?

Heeft u last van een personeelstekort? Mogelijk is dit op te lossen met een bedrijfsovername: koop of verkoop of investeerder erbij.

Leer in deze workshop over de mogelijkheden en alle ins en outs van een bedrijfsovername. Bij een bedrijfsovername komt veel kijken. Het proces begint met een goede timing en voorbereiding en kost de nodige doorlooptijd. Het is essentieel dat u inzicht krijgt in het koop- of verkoopproces van uw onderneming en alle aspecten die hiermee samenhangen. Daarom hebben wij de Workshop Bedrijfsovername ontwikkeld. Krijg antwoord op deze vragen en ga van start met een goede voorbereiding.
 
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven