This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Onder inspirerende aanvoering van de Green Business Club zet het kantorenpark aan de zuidrand van Elden stevig in op levendigheid, verduurzaming en vergroening. Daarmee wordt De Gelderse Poort toekomstbestendig met een groene, prettige en levendige sfeer.

De leegstand is al jaren niet zo laag geweest. Kwalitatief is het al een hoogstaand kantorenpark en door de realisatie van verschillende plannen is het straks nog beter toeven. ‘Dat je er graag wilt werken en zijn’, dat is de ambitie ook voor de toekomst. We spraken met Milan Zewald, programmamanager van Green Business Club Gelderse Poort, over de stand van zaken.

Namens de regiomanager Johannes Swieringa: veel leesplezier.
Kantorenpark De Gelderse Poort: toekomstbestendig en levendig.

De Gelderse Poort is een relatief jong kantorenpark met moderne panden, waarvan enkele onder bijzondere architectuur. De leeftijd van de jonge panden maakt dat ze eenvoudig aan te passen zijn aan de nieuwe eisen van de tijd.
HagenLeeuwis Installeert is ondernemend en innovatief

Drie familiebedrijven Hagen, Leeuwis en Arentsen heeft één gezamenlijke nieuwe naam sinds januari dit jaar, maar met vertrouwde kwaliteit en bijna 100 jaar ervaring. Het Velpse HagenLeeuwis biedt onder de bevlogen leiding van André Hagen het totale pakket aan installatie- en elektrotechniek met ouderwetse dienstverlening, maar door innovatie en ontwikkeling met eigentijdse technieken.
Digitalisering Bumé komt goed van pas in coronatijd

Al in 2017 maakte Bumé Bouw en Onderhoud serieuze stappen op het gebied van digitalisering. De verhuizing naar het spiksplinternieuwe pand in Westervoort bracht een extra impuls aan die digitale ontwikkeling en nu met de coronacrisis blijkt het online werken een uitkomst; ongeacht welke locatie; voor kantoorpersoneel en voor de vakmensen op de werkvloer; op elk tijdstip van de dag; met alle materialen op de juiste plek; het kan allemaal bij Bumé.
Heeft de coronacrisis een blijvend effect op de vastgoedmarkt?

Die vraag stelde een panel van vier deskundigen zich. Maar na anderhalf uur discussie is het antwoord simpel: we weten het niet. Er zijn simpelweg teveel variabelen, waardoor een eenduidig antwoord op voorhand niet te geven is.
Juridische steunpilaren voor ondernemers

Ondernemers met vraagstukken over vastgoed & omgevingsrecht kunnen terecht bij het Arnhemse advocatenkantoor Stellicher. Mr. Rosanne de Groot is één van de specialisten van de sectie Vastgoed & Omgevingsrecht.
Ausems Vastgoed bewaakt wettelijke verplichtingen voor uw vastgoed

In een snel veranderende wereld krijgen vastgoedeigenaren en -beheerders steeds meer te maken met wet- en regelgeving. “En controles door bevoegd gezag nemen toe, dus als ze een controle krijgen en ze voldoen niet aan de regelgeving, dan is er nog wel eens paniek in de tent. Want dan moeten de tekortkomingen soms in een korte tijd hersteld worden”, zegt Dick Ausems.
Ontmoet, ontdek en ontwikkel in Rozet

“Rozet is de springplank voor de stad Arnhem. Voor iedere inwoner van de stad en daarbuiten die dat wil en nodig heeft. Rozet maakt taal, kunst en erfgoed toegankelijk en persoonlijke groei mogelijk. Rozet versterkt daarmee het hart van de Arnhemse samenleving.”
Burgemeester Ahmed Marcouch: ‘Samen een vuist maken om veiligheid te verhogen’

Bedrijventerreinen zijn geliefde plekken voor criminelen. Ondermijning, waarbij de grens tussen de boven- en onderwereld vervaagt, ligt juist daar op de loer. Uit onderzoek blijkt dat de giftige cocktail voor criminaliteit een combinatie is van meerdere factoren: verloederde omgeving, veroudering en leegstand, verloop op een bedrijventerrein, mate van toezicht en het aantal meldingen bij de politie.
JCR Architecten kiest voor duurzame kwaliteit

Van luxe woning in het groen tot woonblok met 75 appartementen in de stad en alles wat daar tussen zit, JCR Architecten tekent ervoor. Letterlijk en figuurlijk. “Als een opdrachtgever een bijzonder idee wil realiseren, dan gaan we graag in gesprek. Want daar ligt onze kracht”, vertelt oprichter van JCR Architecten Jeroen Helder enthousiast.
Flexoffiz start met flexibele verhuur kantoorruimte in Arnhem

FlexOffiz is gestart met de verhuur van kantoorruimte in het gebouw van de Kamer van Koophandel aan de Kronenburgsingel in Arnhem. Binnen een week kunnen starter, zzp’er, mkb’er of grotere organisatie tegen flexibele voorwaarden een eigen kantoorruimte huren. De overeenkomst is per maand opzegbaar.
j.swieringa@ondernemersbelang.nl   l   06 - 37444859
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven