This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Zuid-Holland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Anneke van der Heide
SAMEN BEWIJZEN WE DAT INNOVEREN BETER EN SNELLER KAN
Enginia laat zien waar winst te halen is

Innovatie bepaalt het succes van bedrijven in de maakindustrie. Hoe zorg je dat je als bedrijf steeds bij blijft? Paul Hörchner, Algemeen Directeur van Enginia, ziet dat veel bedrijven tijd verliezen doordat zij systemen en producten onvoldoende in beeld hebben. ‘MKB bedrijven maken minder winst door geen of onjuist gebruik te maken van Product Lifecycle Management (PLM). Enginia helpt het bedrijfsproces te visualiseren en daarmee helder in beeld te brengen waar winst te behalen valt door digitalisatie. PLM leidt tot kortere doorlooptijden, minder fouten, lagere werkdruk en meer marge.
WIJ KOPPELEN KENNIS AAN ERVARING
Hogeschool Rotterdam brengt de toekomst binnen handbereik

Over 10 jaar ziet het bedrijfsleven er anders uit dan nu. Nog digitaler, internationaler en duurzamer. Voor het Kenniscentrum Business Innovation van Hogeschool Rotterdam een uitdaging de opleidingen zo in te richten dat ze studenten klaarstoomt voor die steeds veranderende vraag. Daarvoor legt Hogeschool Rotterdam verbindingen met het bedrijfsleven. Samen groeien naar de toekomst zodat vraag en aanbod op de arbeidsmarkt goed aansluiten.
JOUW ORGANISATIE DIGITAAL VEILIG HOUDEN EN WEERBAAR MAKEN
Goede digitale voornemens voor 2022

De jaarwisseling is een goed moment om na te denken over de digitale voornemens van jouw organisatie. Hoe wordt jouw onderneming digitaal veiliger in 2022? Wij geven je enkele tips!
ACTIEF BEZIG ZIJN MET INTEGRITEITSVRAAGSTUKKEN
Goed inzicht in integriteit en kwaliteit van besturen

Organisaties worden in toenemende mate aangesproken op hun integriteit. Maar hoe definieer je integriteit in je organisatie? Hoe bouw je aan een integere cultuur? En hoe ga je om met integriteitsschendingen? Tijdens opleiding Integriteit en Kwaliteit van Bestuur en Organisatie die 4 februari 2022 start krijg je inzicht in strategieën en instrumenten die integriteit en kwaliteit bevorderen.
SWITCH NAAR ENERGIEZUINIGE VERLICHTING
5 tips om op jouw energierekening te besparen

De stijgende energieprijzen veroorzaken niet alleen energiearmoede bij huishoudens, maar raken ook ondernemers hard. Van verwarming tot verlichting: jouw energieverbruik kan plots een enorme financiële last worden. Bespaar daarom op jouw rekening met de tips in dit artikel!
TARGETEN OP BRANCHE EN SPECIALE INTERESSES
Meer bereik voor jouw persbericht

Een van de onbezongen helden van het bedrijfsleven is zonder twijfel het persbericht. Miljoenen en miljoenen van deze documenten zijn gedurende tientallen jaren uitgegeven, waardoor de media worden gevoed en belangrijk nieuws over de wereld wordt verspreid.

Met de introductie van Nexis® Newswire kunnen persberichten een nog groter bereik krijgen. Ken je Newswire nog niet? In dit blog bespreken we vijf unieke kenmerken van deze nieuwe dienst voor het distribueren van persberichten.

ELKE KLANT IS EVEN BELANGRIJK
PIRGROUP: de business partner in mondiale mobiliteit

PIRGROUP (Partners in Relocation Group) verzorgt de succesvolle vestiging van buitenlandse werknemers in Nederland. Veel bedrijven denken dat er wel even bij te doen, maar bij immigratie en verhuizing naar Nederland komt veel kijken. Dat proces kan PIRGROUP uit handen nemen, daarnaast denkt het als sparringpartner graag met klanten mee.
GEEN DISCUSSIES MEER MET DE KLANT OVER TEMPERATUUR
GPS-Buddy: Grip op temperatuurgevoelige goederen

Het vervoer van temperatuurgevoelige goederen stelt hoge eisen aan het transportproces. Actieve temperatuurbewaking en real-time registratie van het temperatuurverloop van deze goederen zijn essentieel om de kwaliteit tijdens het transport toonbaar te waarborgen.

GPS-Buddy biedt al jarenlang oplossingen en nauwkeurige sensoren om ondernemers grip te houden op geconditioneerd transport. Met een vernieuwende manier van kerntemperatuur meten heeft zij onlangs de KVK Innovatie Top-100 behaald.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via 0512-745220 of a.vdheide@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven