This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FULLNAME%,

Graag denken wij met je mee in deze saaie en voor velen moeilijke tijden, die een groot beroep doen op de creativiteit, uithoudingsvermogen en (zelf)vertrouwen van de MKB-ondernemer. Wij doen dat in de vorm van een enquête, die jou slechts een paar minuten van je tijd kost. Maar daarvoor word je beloond met een handig boekje over bedrijfsovernames en wellicht brengt de enquête jou dichter bij de oplossing voor het vraagstuk waar je al een tijdje mee worstelt.

Nu onze (populaire en goed beoordeelde) live Masterclasses op het gebied van bedrijfsovername tot nader order niet gehouden kunnen worden, willen we je vragen om mee te doen aan dit korte maar krachtige onderzoek bestaande uit 17 vragen. Alle vragen zijn multiple choice, dus daarmee wordt de invultijd tot een minimum beperkt.

Waar wij naar op zoek zijn is antwoord op de vraag hoe jouw onderneming al of niet lijdt onder de gevolgen van de corona pandemie en hoe dat zijn weerslag heeft op jou als ondernemer. En mocht dat aanleiding zijn om toch maar eens over verkoop van de onderneming na te denken en voorlichting daarover te vragen, dan kunnen wij dat bieden.

Help ons en jezelf inzicht te krijgen in de mate van vertrouwen van de MKB-ondernemers in de continuïteit van hun onderneming en in hun ondernemerschap in deze coronatijd.

Het invullen van de enquête kost je slechts een paar minuten van je tijd.

Alvast dank voor de moeite!

Vragen of meer feedback over deze enquête neem dan gerust contact op met diligence via info@diligence.nl of 088 05 50 350.
 
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven