This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Vraag vóór 26 maart aan
en start pas met terugbetalen in juni 2021


Zakelijke financiering vanaf €1.000 tot €350.000 met een looptijd tot 36 maanden.
Het is tijd om vooruit te kijken en plannen in werking te stellen.

Heeft u financiering nodig om uw bedrijfsdoelen te behalen? Wij helpen u graag deze te realiseren! Wij willen ondernemers graag ondersteunen zodat ze weer kunnen groeien en met vertrouwen de toekomst tegemoet treden.

Vraagt u nu financiering aan, dan begint u pas na 60 dagen met terug betalen (standaard 30 dagen). Dit aanbod is geldig tot 26 maart* en is speciaal voor lezers van het Ondernemersbelang. Wees er op tijd bij en start nu uw aanvraag via een van de buttons in de mail!

Bij CapitalBox kunt u snel, eenvoudig en vrijblijvend extra werkkapitaal aan vragen. Of het nu gaat om financiering voor het inkopen van voorraad, het voorfinancieren van een opdracht, een verbouwing, het aannemen van extra personeel of een ander financieringsdoel, bij ons is het mogelijk.
U profiteert bij CapitalBox van transparante voorwaarden en persoonlijke service.

Wij bieden u: 
·        Zakelijke financiering vanaf €1.000,- tot €350.000,-
·        Looptijd tot 36 maanden
·        Wij vragen geen zakelijke zekerheden
·        Binnen 1 werkdag geregeld
·        U kunt boetevrij vervroegd aflossen
·        Vraagt u nu financiering aan, dan start u pas na 60 dagen* met aflossen

Interesse?
Bent u op zoek naar financiering klik dan op de button hieronder en start een volledig online aanvraag. Dit is kosteloos en geheel vrijblijvend. We geven binnen één werkdag terugkoppeling op de aanvraag, zo weet u direct waar u aan toe bent.
Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de financieringsmogelijkheden bij CapitalBox, neem contact met ons op
op via 020 79 89 255 of per mail via aanvraag@capitalbox.nl.
 
*Standaard hanteren wij een termijn van 30 dagen. Met deze actie komen er 30 dagen extra bij. Dit is kosteloos en vrijblijvend en niet verplicht.
 
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%
info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven