This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 

Beste %FIRSTNAME%,

Nu al berichten over kerstpakketten? Ja, nu al! Wij vinden het belangrijk dat jij als abonnee van Hét Ondernemersbelang jouw werknemers tijdens de kerst kan voorzien van een mooi en exclusief kerstpakket. En, omdat kerstpakketten altijd zeer gewild zijn zorgen wij ervoor dat jij nu al je slag kunt slaan. Om die reden vind je in deze special allerlei artikelen van bedrijven die jou kunnen voorzien van een prachtig kerstpakket. Van bierpakketten tot pakketten gevuld met de lekkerste chocolade.

Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang

40 JAAR VAKMANSCHAP
Heerlijke kerstpakketten op maat

De kerst komt steeds dichterbij. Na een tijd van vele veranderingen wordt het samenkomen vooral dit jaar heel bijzonder. En hoe kan men het jaar beter afsluiten dan met een eersteklas kerstpakket dat naadloos aansluit op de wensen van de klant?
GEZONDER EN LEUKER
Geen witte, maar een fitte kerst

Het traditionele kerstpakket: een feest van herkenning, maar misschien ook een beetje ouderwets – of mogen we dat niet zeggen? Kan het leuker en gezonder? Wij geloven van wel. Healthcoin ontwikkelde een fit kerstpakket voor organisaties (in een innovatieve smartphone app op maat) waar beweging, een gezonde leefstijl, maar ook zéker plezier centraal staan. Want het zal wel weer geen witte kerst worden, maar misschien wel een fitte kerst! Lees hier het artikel verder.
NIEUWE EN UNIEKE KERSTPAKKETTEN
Unieke kerstpakketten met wereldse thema's

Het lijkt nog ver weg maar de mooiste tijd van het jaar komt er weer aan! De decembermaand staat in het teken van warmte, gezelligheid en hartelijkheid. Als ondernemer wil je je team of andere collega’s dan ook graag verrassen tijdens de Kerst.
OPVALLENDE, AMBACHTELIJKE BIERPAKKETTEN OM TE GEVEN
Het leukste en opvallendste borrelpakket om te geven

Tover een gromlach op het gezicht van je medewerkers, partners of andere mensen die jij een warm hart toedraagt. Met een uniek, interactief borrelpakket vol met de allerlekkerste speciaalbieren van ambachtelijke brouwerijen. Of kies voor wijn of aparte sapjes. Kan ook. Wat jij wil.

Bepaal zelf de grootte, smaak en samenstelling van je borrelbox en voeg eenvoudig een persoonlijke boodschap toe. Of kies een voor het unieke bierspel, een avondvullende bierproeferij met bijbehorende online test. Proost! Met de Beer van Beer in a Box.
ZORG VOOR EEN FEESTJE
De meest verbluffende kerstpakketten voor al uw medewerkers!

Het is alweer aftellen naar the most beautiful time of the year! De decembermaand is de periode waarin we terugblikken op het afgelopen jaar en alweer volop bezig zijn met het bedenken van nieuwe doelen en plannen voor het komende jaar. Wat is het dit jaar toch een bijzonder, gek en onvoorspelbaar jaar geweest met Covid-19. Gelukkig mogen we inmiddels alweer van alles en kunnen we weer bij elkaar komen (mits we ons houden aan de voorgeschreven maatregelen natuurlijk).
ÉÉN EN AL FEEST
Originele & kwaliteit kerstpakketten van Borrel Experience

Het is elke keer weer een uitdaging om het jaar op een bijzondere manier af te sluiten, maar collega’s een blijk van waardering tonen is in deze turbulente tijd belangrijker dan ooit tevoren! Maak indruk met onze kerst borrelpakketten. Lokale ondernemers waarmee wij in zee gaan, maken producten op een bijzondere wijze en hebben allen een uniek verhaal.
MAAK VAN IEDER KERSTPAKKET EEN SUCCES
Kerstpakketten: de trends van 2021

December is dé periode om terug te kijken op het afgelopen jaar en je waardering voor elkaar te tonen. Het is een echte traditie om dat op de werkvloer te doen door het geven van een kerstpakket. Wat zijn de trends voor 2021? Wij zetten ze op een rij.
IEDEREEN SPEELT MEE
Een kerstpakket…. Maar dan anders

Dat zijn de kerstpakketten die Doe Nederland verkoopt. Het bedrijf, bekend als evenementenbureau, rolde vorig jaar bij toeval in de wereld van de kerstpakketten. En dat werd een groot succes. Reden voor het bedrijf om dit jaar wederom met de speciale kerstpakketten, die op slot zitten, op de markt te komen.
PUUR NATUURPRODUCTEN BIJ U THUIS
Vier kerst 2021 met House of Crete met al het lekkers van Kreta

Met onze bijzondere kerstpakketten met traditionele producten van kleine familiebedrijfjes op Kreta wordt kerst 2021 wel heel bijzonder. House of Crete brengt het echte Kreta bij u thuis.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met ons via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven