This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
EEN GESCHENK NAAR WENS
Schenken in stijl

De Bruijn Wijnkopers viert dit jaar het 250-jarig jubileum. Het familiebedrijf heeft een uitgebreid assortiment aan wijnen uit Frankrijk, maar ook mooie flessen uit Spanje, Italië, Duitsland, Oostenrijk en Portugal. Menig bedrijf weet De Bruijn dan ook te vinden voor hun relatiegeschenken. Voor elk budget is een geschenkdoos of kistje samen te stellen, voor een geschenk dat waardering uitstraalt voor uw medewerkers, klanten en naasten.
 
 
BREDE WELVAART BEVORDEREN
“Stimuleren en bundelen van innovatieve krachten”

Jan van dellen is de nieuwe directeur van The Economic Board. Hoewel pas sinds begin september in functie, is hij vertrouwd met de organisatie en met de materie waar The Economic Board zich voor inzet. Een kennismaking.
 
 
BREDE KIJK OP WERK
Rijn IJssel en ROC Nijmegen werken samen in het opleiden van volwassenen

De arbeidsmarkt verandert in rap tempo. Wie ‘fit for the job’ wil zijn en blijven zal zich permanent moeten blijven ontwikkelen. Move to Match – een samenwerking tussen Rijn IJssel en ROC Nijmegen – helpt werknemers opleiden.
 
 
STOP HET BAGATELLISEREN
“Hoog tijd voor een herwaardering van het praktisch onderwijs”

Steeds minder jongeren kiezen voor een technische opleiding, terwijl we ze juist keihard nodig hebben. Hoe kunnen we het tij keren? Tijdens een lezing bij Sterk Techniek regio Rijk van Nijmegen brak Peter Huisman onlangs een lans voor de herwaardering van het praktisch gericht onderwijs. Een gezamenlijke opgave voor overheid, onderwijs, ondernemers én ouders.
 
 
CREATIVITEIT EN INNOVATIEF DENKEN STIMULEREN
Het belang van een innovatief ecosysteem

Kiemt, een netwerkorganisatie opgericht in 2005 door ondernemers uit Oost-Nederland, is al vanaf dag één bezig met het ondersteunen van innovaties op het gebied van energie en milieu. De afgelopen 17 jaar hebben de ontwikkelingen niet stil gestaan. Integendeel zelfs! En met het tekenen van het klimaatakkoord van Parijs zijn we meer dan ooit genoodzaakt om innovatief en creatief te denken.
 
 
AAN DE SLAG MET AI
1-Daagse masterclass Artificial Intelligence for business

Artificial Intelligence (AI) gaat ons leven steeds meer bepalen. Grote organisaties benutten al veel AI gerelateerde kansen. Maar voor MKB bedrijven met beperkte menskracht en specialistische kennis is het vaak lastiger te bepalen wat AI voor het bedrijf kan betekenen. Hoe kun je concreet en verantwoord met AI aan de slag? En hoe kan jouw bedrijf er beter, innovatiever en aantrekkelijker door worden? De 1-daagse masterclass van Radboud Academy - Artificial Intelligence for Business - op donderdagavond 29 november helpt je om de kansen die AI biedt te verzilveren. Laat je inspireren en schrijf je voor 22 november in.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven