This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your ActiveCampaign account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.
Don't have an ActiveCampaign account? Get a free one today.

Preview
Opslagwereld
Juni 2020
Beste %FIRSTNAME%,

Welkom bij Opslagwereld, de nieuwbrief van Universal Storage Containers.
In deze nieuwsbrief onder meer informatie over de laatste ontwikkelingen binnen de opslagwereld en we presenteren met trots ook onze nieuwe website voor de Europese markt. Veel leesplezier!
Ondernemen in coronatijd
Tijdens het coronatijdperk lijkt business as usual vaak onmogelijk, toch lukte het om, met hulp van een flinke dosis creativiteit en doorzettingsvermogen van beide kanten, onze klanten in het buitenland te bedienen. Maarten Streppel over lastige leveringen aan Zwitserland en Frankrijk. Lees meer

- Maarten Streppel

Nieuws uit de opslagmarkt
Self storage tijdens COVID-19; tips en tricks
Tijdens onze belronde langs relaties en klanten kregen wij te horen wat ondernemers zoal doen om coronaproof te kunnen werken en tegelijkertijd hun dienstverlening op peil te houden. Wij hebben de beste tips en tricks voor u verzameld. Doe er uw voordeel mee!
Vooral geautomatiseerde storage in VS trekt snel aan
De storage markt in de Verenigde Staten trekt weer enigszins aan, na een dip in maart en april. Dat is goed nieuws, omdat ontwikkelingen op de Amerikaanse markt meestal voorlopen op de Europese. Vooral de geautomatiseerde storage doet het goed.
Welkom terug opslagmarkt!
Wellicht kunt u zich de televisiereclame van Albert Heijn nog herinneren waarin de supermarktmanager, acteur Harry Piekema, de klanten die jaren weg waren gebleven, weer welkom heette in zijn winkel. Mogelijk zit er bij uw opslagvestigingen(en) ook een ‘welkom terug’ aan te komen. Lees meer

- Jan-Hein Streppel

Check onze geheel vernieuwde website
Geheel in eigen huis hebben wij de nieuwe website voor de Europese markt ontwikkeld. We zijn erg trots op het resultaat! Onlangs is de website 'live' gegaan, neem gerust een kijkje en laat ons weten wat u er van vindt. Wij zijn benieuwd naar uw reactie.
Recente oplevering

Ikwilopslagruimtehuren.nl, Uithoorn

Onlangs hebben we in Uithoorn Z-Boxen afgeleverd. Ons bouwteam installeerde hier 24 units, voorzien van stroompunten, voor motoropslag. Met deze units heeft ikwilopslagruimtehuren.nl haar buitenopslagcapaciteit uitgebreid. Op deze locatie direct aan de openbare weg springen de mooi vormgegeven Z-Box containers direct in het oog. Eyecatchers!
Universal Storage Containers®

Met vriendelijke groet,

Mark Elsendoorn
Accountmanager

Website: https://www.universalstoragecontainers.nl
E-mail:
sales@universalstoragecontainers.nl

Telefoon: +31 570 756035
Adres: Duurstedeweg 6, 7418 CK Deventer, Nederland
KvK nummer: 38023078
BTW nummer: NL804517691B01

 
 
 
 
Disclaimer
Van alle teksten en foto’s in deze nieuwsbrief berust het auteursrecht bij USC, tenzij anders vermeld. Gebruik is alleen toegestaan na bronvermelding. Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de informatie op websites van derden waarheen deze nieuwsbrief verwijst, geldt dat USC niet aansprakelijk is voor de inhoud, noch voor schade voortvloeiend uit het gebruik daarvan.