This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
BERGEN VOL POTENTIE
Aanbestedingen
Van afvalberg naar circulaire oplossing

Door de groeiende bewustwording van milieuproblemen en de impact van menselijke activiteiten op onze planeet, is de roep om duurzame oplossingen luider dan ooit. Het is inmiddels bekend dat onze aarde wordt ‘leeggeroofd’ en dat we een methoden dienen te vinden die het gebruik van grondstoffen drastisch verminderd. Cooloo heeft zo’n oplossing. Ze gebruiken geen nieuwe grondstoffen nee Cooloo gebruikt wat er al is. Sterker nog ze gebruiken dat wat er op de afvalberg wordt gegooid.
 
GEZONDE WERELD, GEZONDE WERKOMGEVING
Aanbestedingen
3 lessen van het Leger des Heils over een duurzaam bedrijf op alle vlakken

Het Leger des Heils werkt niet alleen aan een duurzamere wereld, maar ook aan een duurzamere organisatie van binnenuit: 3 lessen over verduurzaming van je bedrijf.
 
 
MEER MENSEN LATEN PROFITEREN VAN BETER LICHT
Perceptie
Reparabel en recyclebaar, inductielampen met een levensduur van vijftig jaar

HRLS is het enige bedrijf ter wereld dat een echt duurzame verlichtingsbron aanbiedt, zo claimt directeur René Bout. Al in 2002 werd eerste inductielamp verkocht en vandaag de dag is diezelfde lamp nog steeds verkrijgbaar. René: “We maken nieuwe ontwerpen, maar bestaande modellen verdwijnen niet uit het assortiment. Dat kan ook niet, want onze lampen gaan vijftig tot zestig jaar mee.”
 
 
DOWNLOAD DE WHITEPAPER WAARIN DE 5 OPLOSSINGEN STAAN
Transheroes
5 oplossingen voor grip op jouw wagenpark

Het zijn nog steeds dure en onzekere tijden. De krapte op de arbeidsmarkt en stijgende kosten zorgen in deze tijd voor de nodige uitdagingen. De inflatie zorgt ervoor dat de totale kosten van je mobiliteit stijgen. Brandstof, rente, verzekeringen en prijzen voor onderdelen en aanschaf. Het gaat allemaal omhoog. Hoe krijg je hier beter grip op? Met deze 5 oplossingen kun je direct aan de slag.
 
 
 
BETAAL EENVOUDIG, VOORDELIG, BETROUWBAAR ÉN INTERNATIONAAL
Factoring
Zó bespaar jij geld op je pinkosten

Als ondernemer is het beheersen van je kosten essentieel voor het succes van je bedrijf. Een van de aspecten waar je wellicht meer grip op wilt krijgen, zijn de pinkosten. Deze kosten, verbonden aan het verweken van pintransacties, kunnen een aanzienlijke impact hebben op je financiële situatie. Gelukkig zijn er innovatieve oplossingen die ondernemers helpen geld te besparen.
 
HOE QELD KAN HELPEN
Factoring
De impact van coronaschuld op Nederlandse ondernemers

In de afgelopen maanden ontvingen duizenden Nederlandse ondernemers een onaangename verrassing in de vorm van aanmaningen van de Belastingdienst. Het verontrustende nieuws? Ze worden geconfronteerd met de uitdaging om hun coronabelastingschuld volledig af te lossen, aangezien ze ernstig achterlopen op hun betalingsschema. De Belastingdienst heeft reeds de eerste dwangbevelen verstuurd en deurwaarders ingeschakeld om beslag te leggen op de bezittingen van enkele honderden ondernemers.
 
TIJD VOOR ONDERNEMERS
Klimaat
Tijd voor een andere kijk op tijd is geld

Tijd is geld. De meest bekende uitspraak binnen de ondernemerswereld. Een uitspraak die aanzet tot werkdruk. Past die uitspraak nog wel bij het werkend Nederland van nu? Het is tijd voor een andere kijk op tijd. Het is tijd voor meer werkgeluk. Daarom geloven wij in een andere visie: geld is tijd. Tijd om je hart te volgen en te investeren in jezelf of anderen. Om er meer te zijn voor de mensen die je liefhebt, maar ook voor de wereld om je heen. Tijd voor wat écht belangrijk is. Want tijd kun je niet terugdraaien, maar wel bewust gebruiken.
 
 
FOCUS OP WERKPLEZIER EN DE JUISTE BALANS
Hoe voorkomt u verzuim door werkstress?

Als ondernemer heeft u uw medewerkers hard nodig om het bedrijf draaiende te houden. Zeker in deze tijden van krapte op de arbeidsmarkt, toenemende werkdruk en stijgend verzuim. Door te focussen op werkplezier en de juiste balans voor uw medewerkers kunt u verzuim door werkstress verlagen of voorkomen. ArboNed helpt u hier graag bij.
 
 
INZICHTEN VAN ERVARINGSDESKUNDIGEN
Masterclass bedrijfsovername: een masterclass voor ondernemers en investeerders

Overweegt u om een bedrijf te kopen, te verkopen of over te dragen? De wereld van bedrijfsovernames kan complex zijn, en een goede voorbereiding is essentieel. Daarom introduceren wij de Masterclass Bedrijfsovername, speciaal ontworpen voor MKB'ers en ondernemers in de zakelijke markt. Met deze voorbereiding bent u klaar om het proces van een bedrijfsovername aan te gaan.

In Utrecht op 29 november en op 6 december.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven