This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Beste %FIRSTNAME%,

Het accepteren van betalingen via een pinautomaat of webshop kost geld. Naast de transactiekosten heb je ook abonnementen, servicecontracten en installatiekosten. Hoe kan je besparen op deze pinkosten?

myPOS is leverancier van mobiele pinautomaten en levert als één van de grootste spelers in Europa eenvoudige betaaloplossingen gericht op het MKB. Wij bieden alles wat een ondernemer nodig heeft om altijd en overal betalingen te kunnen accepteren.

Je zit niet vast aan een contract, je hebt geen verplichtingen en je betaalt ook geen maandelijkse kosten.

Professionele mobiele pinautomaten
De nieuwste pinautomaten tegen een aanschafprijs vanaf €79.

Gratis data simkaart
Alle pinautomaten zijn voorzien van een data simkaart dat verbinding maakt met het sterkste netwerk in de buurt. Hier betaal je helemaal niks voor.

Laag transactietarief
Wij regelen voor jou het meest voordelig tarief. Dit kan een vast transactietarief zijn maar ook een percentage. Zo betaal je nooit te veel.
Persoonlijk advies
Wil jij geld besparen op je pinkosten? Laat ons dit voor jou berekenen. Ons team van betaalexperts verdiept zich in jouw situatie en helpen jou de kosten zo laag mogelijk te houden.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

info@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745220
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven