This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Geen ruimte op kantoor? Of volledig ontzorgd worden op locatie? Neem een kijkje naar vergaderlocaties in jouw regio. In deze nieuwsbrief hebben we speciaal voor jou een paar interessante vergaderlocaties op een rijtje gezet.

Veel leesplezier,
David de Waard
OP LOOPAFSTAND VAN HET ASSER BOS
Werken, ontmoeten & vergaderen op een prachtige locatie in het centrum van Assen

Ben jij op zoek naar de beste locatie om te werken, ontmoeten en te vergaderen? Dan ben je bij De Drentse Zaak op het juiste adres! Na een lange periode van verplicht thuiswerken en veel online vergaderen hebben veel ondernemers, bedrijven en organisaties meer dan ooit behoefte om elkaar weer in het ‘echt’ te zien.
GRAAG NODIGEN WE U UIT BIJ HET MORRAPARK
Vergaderen in een rustige en groene omgeving

Wilt u heerlijk ontspannen vergaderen in een prachtige rustige en groene omgeving? Dan zit u op de perfecte plek bij het Morrapark. Het Morrapark is een bedrijfspand van 8500m2. Het Morrapark biedt naast kleine en grote kantoorruimtes diverse voorzieningen aan zoals werkplekken, spreekkamers en vergaderzalen.
VERGADEREN OP DE BOERDERIJ
Landelijk vergaderen met bijzondere zorg en aandacht

Deze mooie boerderij is gelegen in Oldelamer, een dorpje dichtbij Wolvega en Heerenveen in de provincie Friesland. De boerderij stamt uit 1843 en bij herbouw is het authentieke voorhuis behouden. Boerderij Ruimzicht ligt midden in het groen, tussen de weilanden. Een fijne plek voor een meeting waarbij rust en ruimte gewenst is. 

AL JAREN EEN BEGRIP OP GEBIED VAN ZAKELIJK ONTMOETEN
Ongekende mogelijkheden in Assen

Ongekende mogelijkheden in een multifunctionele omgeving voorzien van alle gemakken die u als organisator of bezoeker van een vergadering, beurs of congres kan en mag verwachten. Bij ons bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een geschikte, stijlvolle en bovenal ruime zakelijke locatie.

DUURZAAM EN ENERGIENEUTRAAL
Uw koers bepalen met behulp van de zon

De zon staat aan de hemel, u zit op ons achterdek met een heerlijke kop koffie; het Friese veen-weidelandschap schuift langzaam aan het schip voorbij. De dag is begonnen, de papieren en plannen liggen klaar, maar eerst varen we fluisterend stil naar een rustige locatie voordat de bespreking gaat beginnen.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij
0512-745220 of d.dewaard@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven