This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
MOTOR VOOR INNOVATIE
Met Smart Energy Hubs bouwen aan evenwichtig energiesysteem

Energiezekerheid is van het grootste belang voor bedrijven en huishoudens. Leveringszekerheid en de energietransitie dwingen tot het versneld ontwikkelen van nieuwe, toekomstbestendige modellen van energieopwekking en –verdeling. Smart Energy Hubs kunnen hierin uitkomst brengen.
 
BETAALBARE WONINGEN TOEVOEGEN
Nieuwe gemeenten interesseren en verlossen van koudwatervrees

In de regio Gelderland-Zuid voert Rabobank gesprekken met 18 geïnteresseerde gemeenten over de inzet van Rabo SmartBuilds. Met vier gemeenten én op bovenlokaal niveau zetten we nog dit jaar concrete stappen in Gelderland-Zuid.

Met grote ambities stapte Rabobank een jaar geleden de markt op met de start-up SmartBuilds. Om de komende jaren ruim 12.000 duurzame, modulaire en verplaatsbare woningen te bouwen en verhuren.
 
 
KORTE LEERTRAJECTEN
Move to Match biedt scholing op maat

De arbeidsmarkt is dynamischer dan ooit. Er zijn steeds nieuwe vaardigheden en kennisinzichten nodig. Ook is er een fiks tekort aan personeel. Rijn IJssel en ROC Nijmegen ontwikkelen samen onderwijs op mbo-niveau voor iedereen die behoefte heeft aan om- en nascholing onder de naam Move to Match. Dat past naadloos in de maatschappelijke opdracht van beide ROC’s om bij te dragen aan een Leven Lang Ontwikkelen. Wil je dat jouw medewerkers zich blijven ontwikkelen? Nieuwe dingen leren, in beweging blijven? Dat ze nóg beter worden in wat ze doen? Move to Match helpt daar graag bij.
 
 
ZORG VOOR ELKAARTJE
Nederlands Openluchtmuseum Arnhem kiest voor Zorg voor elkaar

Het Nederlands Openluchtmuseum Arnhem gaat een sprankelend zomerseizoen tegemoet met als thema: Zorg voor elkaar. Particuliere bezoekers zijn welkom en ook het bedrijfsleven kan er aan zijn trekken komen. Dat laatste kan variëren van de gelegenheid voor bedrijfsuitjes tot productpresentaties of de combinatie van vergaderlocatie en museumbezoek.
 
 
SAMENWERKING, DAAR KAN JE OP BOUWEN
De emissieloze bouwplaats

De bouwsector staat voor een enorme opgave. De emissieloze bouwplaats is een oplossing voor drie verschillende problematieken: klimaatverandering (CO2), gezondheid (fijnstof) en natuur (NOx). De reductie in dieselverbruik, en dus CO2-uitstoot, moet komen vanuit de inzet van emissieloze machines. Een belangrijke uitdaging bij emissieloze werkbouwtuigen is de beschikbaarheid en betaalbaarheid. Daarnaast vergt een energiemix ook een goede infrastructuur, zoals laad- en waterstoftankstations.
 
VIERDAAGSEFEESTEN 2022 EEN 8,4!
Vierdaagsefeesten 2023: voorbereidingsstress verlicht

Nog iets minder dan vier maanden: voor de feestliefhebbers uit Nijmegen en wijde omgeving is het aftellen geblazen naar de derde week van juli. De Vierdaagsefeesten viert komende zomer haar 52e editie en met alle belanghebbenden zorgen wij ook dit jaar weer voor een geslaagd evenement. Hoe we dat ‘aan de achterkant’ ervaren?
 
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven