Deze template is met jou gedeeld

Je kunt deze e-mail template gebruiken door in te loggen met je e-mail marketing-account, door naar de template pagina te gaan, een template toe te voegen, en te kiezen voor "import" optie.

Voorvertoning
Tel. nr: 06 23 22 91 40
 
 
 
Bekijk deze email in je webbrowser

Beste %FIRSTNAME%,

Meer omzet met marketing en sales
Tip1- Begin bij het begin
Het DNA van jouw bedrijfDat klinkt logisch toch? Wist je dat veel bedrijven wel iets aan marketing doen maar eerst vaak gaan werken met één bepaalde marketingtool? Daar wordt soms veel geld in geïnvesteerd en daardoor ook veel van verwacht. Helaas brengt een marketingmiddel alleen, vaak niet de resultaten die je verwacht. Het gaat om een combinatie van factoren. Hierbij ontvang je de eerste stap naar jouw mini-marketingplan.  

Het DNA van jouw bedrijf
Door het stellen van een aantal kritische vragen krijg je inzicht in de échte reden waarom klanten bij jou kopen. Kwaliteit of goede service, zijn veel gehoorde containerbegrippen. Dat zegt echter niet zoveel. Klanten willen weten waarmee jij het verschil maakt. Een duidelijke en authentieke boodschap die past bij jouw bedrijf is daarom van belang. Klanten willen weten wat je meerwaarde is. Hierbij ontvang je alvast een paar voorbeeldvragen die je helpen te beginnen bij het begin;

Wat is er bijzonder aan jullie bedrijf?
Wat is de reden dat klanten bij jullie bedrijf kopen?
Of waarom kopen ze juist niet? Als je dat omdraait vind je het antwoord op je vraag.

Als je een product of dienst duidelijk in de markt wilt laten zien, dan is het goed eerst na te denken waarom jouw klanten dit product zouden willen kopen. Kijk maar eens op je website. Staat daar wat je verkoopt of waarmee jij je klant helpt? Zorg voor een heldere boodschap die aansluit bij je klanten.

Hartelijke groet,
Jopie


Jouw website als magneet
Meer bezoekers, meer leads en meer klanten

Je ontvangt deze e-mail omdat ik je graag wil helpen met tips over marketing en sales. Wil je die liever niet ontvangen? Jammer, je kan je hier uitschrijven.

%SENDER-INFO%