This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 

Beste %FIRSTNAME%,

Het kan weer! De overheid heeft groen licht gegeven voor bijeenkomsten tot 50 personen. Dit betekent ook dat we weer met elkaar kunnen vergaderen op locatie. Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in jouw regio? In deze nieuwsbrief hebben we speciaal voor jou een paar interessante vergaderlocaties op een rijtje gezet.

Veel leesplezier,
Anneke van der Heide

EIND 2025 WORDT DIT ICONISCHE PROJECT OPGELEVERD
Nieuwe Dedicated Conference Center in Eindhoven

Elysion, de plek waar de bliksem heeft ingeslagen. Donderdag 29 april is na zorgvuldige beoordeling op basis van de gunningscriteria de voorlopige gunning voor de realisatie van een iconisch congrescentrum toegewezen aan het consortium Elysion.
5 SLIMME TIPS VOOR JOUW ZAKELIJKE LIVE EVENT
Als je weer ‘back to live’ wilt

Coronamaatregelen hebben ervoor gezorgd dat we meer dan ooit te voren in een bubbel zitten, privé maar ook zakelijk. Fysieke ontmoetingen zijn tot een minimum gereduceerd, terwijl de wereld om ons heen écht is veranderd. Hoe zorg je ervoor dat je snel weer ‘connect’ met die wereld om je heen? En andersom: de wereld met jou? Het is tijd om je klaar te maken. Live events zijn dé remedie, maar kom nu in actie voordat je die connectie mist.
ZORGELOOS ZAKEN DOEN
Maastricht: The good life capital of Europe

Waar u ook naar op zoek bent, de beste meeting mogelijkheden, een heerlijk diner, een sportieve activiteit of heerlijk genieten van Bourgondisch Maastricht, neem alvast een kijkje wat wij in Hotel van der Valk "Mestreech" u allemaal te bieden hebben!

EEN PLEK WAAR U ZICH THUIS VOELT
Geef creativiteit de ruimte en vergader in het groen

Een plek creëren waar u tot rust komt, een plek creëren waar u het beste uit uw bijeenkomst haalt, een plek creëren waar u verder komt. Een plek waar u zich thuis voelt. Die plek, die realiseren wij met onze vijf unieke vergaderruimtes, speciaal ingericht op uw wensen en behoeften.

HOE VIND JE ONLINE DE IDEALE LOCATIE?
Zo vind je de ideale evenementenlocatie voor jouw bijeenkomst

Het vinden van de ideale locatie voor jouw event kan weleens iets weghebben van een eindeloze zoektocht. Nederland is rijk aan honderden, zo niet duizenden locaties; tientallen daarvan voldoen aan jouw specifieke zoekcriteria en omschrijven zich daarnaast als ‘uniek’ en ‘inspirerend’. Wat is nou dé manier om in die wirwar van opties jouw perfecte plaatje te vinden?

 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij
0512-745200 of a.vdheide@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven