This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
EEN POSITIEVE BIJDRAGE LEVEREN AAN DE WONINGSECTOR IN NEDERLAND
Wessels Bouwgroep bouwt duurzaam verder met de overname van dakspecialist Dapan

Wessels Bouwgroep heeft op 23 februari 2024 dakspecialist Dapan overgenomen. Na de overnames van Rosmalen Groep in 2021 en Winans Dakwerken in 2023, versterkt Wessels Bouwgroep met de toevoeging van Dapan, haar positie als toonaangevende all-round partner voor de verduurzaming en onderhoud van de buitenschil van vastgoed.
 
WAGENINGEN STAAT BEKEND ALS EEN GROENE EN INNOVERENDE STAD
Garagepark opent in Wageningen

Garageboxen bieden lokale ondernemers een opslagruimte of werkplek

GaragePark opende 14 maart officieel GaragePark Wageningen. Dit is het 48e garagepark in Nederland van de marktleider, met 78 garageboxen variërend in grootte van 21 tot 24 vierkante meter. GaragePark hoopt met de garageboxen lokale ondernemers een complete werk- en opslagruimte te bieden.

 
FOCUS OP HR EN DE MENS
Moore MKW benoemt Raad van Commissarissen

Moore MKW heeft zijn Raad van Commissarissen (RvC) benoemd. Op 12 maart zijn John van der Starre, Floor Verhaaf en Sergej Berendsen als leden aangesteld. Van der Starre, met uitgebreide ervaring als toezichthouder, zal de rol van voorzitter op zich nemen. Hij wordt bijgestaan door Verhaaf en Berendsen als leden van de RvC.
 
BROODNODIGE ONTWIKKELING NAAR EEN CIRCULAIRE ECONOMIE
Spinning Jenny, Statieheld en No Waste Army winnaars landelijke Circulaire Innovatie Top!

Spinning Jenny, Statieheld en No Waste Army zijn de landelijke winnaars van de Circulaire Innovatie Top in respectievelijk de categorieën: Circulaire Change Maker, Circulaire Start-Up en Circulaire Community. Dat werd bekend gemaakt tijdens een spannende finale op vrijdag 15 maart 2024 in de Malietoren in Den Haag. In totaal 15 finalisten uit de provincies Overijssel, Flevoland, Gelderland, Brabant en Limburg streden hier om de landelijke titel. Geen eenvoudig te winnen competitie, want de kwaliteit van alle inzendingen was hoog met een diversiteit aan circulaire innovaties. Daarmee was deze finale een mooi onderdeel binnen de Week van de Circulaire Economie.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven