This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,

Fijn dat je onze nieuwsbrief weer leest. Deze week hebben we een aantal artikelen uitgelicht die zijn geplaatst op onze kennisbank.

Dit keer met o.a. artikelen over de volgende onderwerpen:
- Elfsquad maakt software voor Coca-Cola
- Masterclass bedrijfsovername

- Zelfstandig je onderneming promoten met mooie brochures en folders
- Worksuite rebrands naar InQommon


Veel leesplezier,
Hét Ondernemersbelang
ELFSQUAD DE IDEALE PARTNER
Elfsquad maakt software voor Coca-Cola

Na een intensieve testperiode is er na 8 weken groen licht. Elfsquad, de snelgroeiende softwareontwikkelaar uit Drachten, gaat samenwerken met 1 van de grootste multinationals ter wereld. Hiermee zet Elfsquad de volgende grote stap op de Amerikaanse en internationale markt.
UW BEDRIJF IS GELD WAARD!
Masterclass bedrijfsovername

Heeft u plannen om een bedrijf over te nemen of te verkopen? Bij het overnemen van een bedrijf komt veel kijken. Het proces begint met een goede timing en voorbereiding. Een proces dat doorgaans meerdere jaren duurt. Het is belangrijk dat u inzicht krijgt in het koop- of verkoopproces van uw bedrijf en alle aspecten die daarmee verband houden. Daarom hebben we de ''Masterclass bedrijfsovername'' ontwikkeld. Krijg antwoord op deze vragen en start met een goede voorbereiding.
PROMOOT JE BEDRIJF MET EEN FOLDER
Zelfstandig je onderneming promoten met mooie brochures en folders

Heb je een eigen onderneming? Dan kun je ervoor kiezen om de promotie voor je bedrijf uit handen te geven of er zelf mee aan de slag te gaan. Wanneer je er zelf mee aan de slag gaat, dan zijn er tegenwoordig verschillende tools die je kunnen helpen bij het ontwerpen van je ideeën. Het kan leuk zijn om je hiermee bezig te houden, en het bespaart daarnaast een hoop kosten. In dit artikel leggen wij uit hoe je zelfstandig je onderneming kunt promoten met mooie brochures en folders. Altijd al willen weten hoe je dit kunt doen? Lees dan zeker even verder!
INNOVATIE ONLINE PLATFORM INQOMMON MATCHT PROFESSIONALS
Worksuite rebrands naar InQommon

Een innovatief zakelijk en social matchmaking-platform voor professionals uit de hele wereld, actief in de vakgebieden technologie, innovatie, marketing, finance en meer. Dat is InQommon. The place to be om met peers en relevante connecties contacten te leggen, kennis en inzichten uit te wisselen en nieuwe business te genereren. Ondernemers Derk Disselhoff (31), Joey Davelaar (29) en Tim Jansen (27), die het platform hebben bedacht en gerealiseerd, weten het zeker: InQommon wordt een groot succes.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op via
0512-745220 of info@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven