This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht, deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Zuid-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Marc Faber
WAAROM NU VERDUURZAMEN?
Start vandaag nog met het verduurzamen van uw pand

Energieloket de Meierij specialiseert zich in het verduurzamen van bedrijfspanden en door de Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM) is dat nog een stuk aantrekkelijker geworden voor het MKB. De subsidieregeling is een initiatief van de overheid om mkb’ers te ondersteunen met verduurzaming.
POST-HBO OPLEIDINGEN VAN FRIJLANDE
Carrière als privacy manager of information security specialist?

De Europese privacy wet AVG is ingevoerd om organisaties te dwingen persoonsgegevens goed te beschermen. Door de komst van deze privacy wet is een nieuw vakgebied ontstaan. Vrijwel alle organisaties en bedrijven die persoonsgegevens vastleggen moeten bijvoorbeeld een Functionaris Gegevensbescherming (Data Protection Officer) hebben.
DE JUISTE HR-SOFTWARE VOOR JOUW ORGANISATIE VINDEN
5 redenen waarom HR-software onmisbaar is

Bij personeelszaken komen soms ingewikkelde zaken kijken. Denk aan het berekenen van het verlofsaldo of het toepassen van regelingen wanneer het aantal contracturen wijzigt. Je kunt jouw tijd wel beter besteden. Herkenbaar? Dan is het tijd voor HR-software.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512-745220 of m.faber@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven