This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
BIJ RANDSTAD GELOVEN WE DAT IEDEREEN UNIEK TALENT MEEBRENGT
Randstad gaat samenwerking aan met studentenplatform Minite om studenten te bereiken

Het platform dat studenten helpt aan relevante werkervaring door middel van datagedreven hiring en bedrijven helpt aan waardevol talent gaat een partnership aan met Randstad om te helpen jong talent aan het bedrijfsleven te koppelen.
 
FLEXIBILITEIT ZONDER TE KNAKKEN
'Natuurlijk gezag is aan te leren en te cultiveren'

“Vrouwelijke professionals laten zich te weinig horen en zien op de werkvloer. Met meer natuurlijk gezag kunnen ze deze valkuil vermijden”, stelt Marinda Hall, auteur van haar eerste boek ‘Stil, ze gaat wat zeggen’. Haar boeklancering op 15 mei vormt tevens de start van een genootschap van vrouwen. Met dit boek, speciaal voor de vrouwelijke professional, krijgen lezers concrete tips en gedachte-oefeningen om natuurlijk gezag te laten groeien.

 
NIEUWE WETGEVING
Wagenparkbeheerders moeten zich dringend voorbereiden op einde van dieselmotor

In januari bereikte het Europees Parlement overeenstemming over nieuwe regels voor de CO2-uitstoot van zware bedrijfsvoertuigen. Deze komen erop neer dat elektrische en waterstofmotoren tegen 2040 de dieselmotor in vrachtwagens en bussen vervangen. Wagenparkbeheerders dienen daarom tijdig een elektrificatiestrategie uit te werken.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven