This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

De wereld zie ik in hoog tempo veranderen. Er zijn allerlei disruptieve krachten actief: de coronacrisis, de digitale revolutie, maar ook de sociale en ecologische grenzen. Er is een stikstofcrisis, een klimaatcrisis en een aanstaande grondstofcrisis. Als ondernemer moet je daarop inspelen. Wie kan concurreren op duurzaamheid en technologische innovatie is toekomstbestendig.

Namens de regiomanager Johannes Swieringa: veel leesplezier.
Samen innoveren, op weg naar een toekomstbestendige regio

Dat geldt ook voor ons als regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen. Als we op de kaart willen blijven staan, moeten we kansen pakken rondom thema’s zoals de verduurzaming van onze voedselvoorziening, de circulaire economie en een duurzame en circulaire leef- en woonomgeving. Als regio hebben we daarvoor alles in huis. Onze onderwijsinstellingen – zoals de RU, WUR, de HAN, Hogeschool Van Hall Larenstein en het praktijkonderwijs – hebben samen met vooruitstrevende bedrijven een hoeveelheid kennis en kunde op dit gebied die je naar mijn mening nergens anders in Nederland vindt.
Giesbers Groep ontwikkelt in houtbouw: Directeur John de Beijer: “Niet afwachten, maar stappen vooruit zetten.”

Bouwend Nederland zit in een lastige spagaat: De Rijksoverheid wil dat er meer gebouwd wordt terwijl tegelijkertijd de CO2-uitstoot omlaag moet. Houtbouw zou aan de oplossing van dit probleem kunnen bijdragen. Bij Giesbers ontwikkelen en bouwen in Wijchen zijn ze er enthousiast over.
Kwaliteit en communicatie gaan hand in hand bij Hegeman Bouw Partners

‘Samen maken we het’, is de slogan van Hegeman Bouw Partners. “We onderstrepen daarmee dat we oog hebben voor ieders inbreng bij het bouwproces. Samen zetten we de stip op de horizon en bepalen we hoe we daar komen.” Dat zegt Wim Hegeman, groot aandeelhouder en directeur van Hegeman Bouw Partners.
Samen op weg naar een financieel gezonde toekomst met de WHOA

Op 1 januari 2021 is de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) in werking getreden. Een hele mond vol voor een wet die zeker in tijden van corona dé oplossing kan betekenen voor veel ondernemers die in financieel zwaar weer verkeren. Jeroen Stekelenburg en Maarten Wevers van Nysingh advocaten en notarissen nemen de wet voor je onder de loep.
Elements IT helpt bedrijven met het optimaliseren van hun IT-systemen

Elements IT BV uit Elst wordt regelmatig gebeld door bedrijven omdat er iets hapert aan hun automatisering. Herstel kost (productie-) tijd en geld. Zo’n scenario kan in veel gevallen voorkomen worden, weten de IT-specialisten van Elements IT.
AtmR Kantoorverandering BV: ‘More than the office’

De kantooromgeving verandert voortdurend. Die ontwikkeling wordt versneld door de Covid-19 pandemie. Lana Gamelkoorn en Karin Rondon, interieurdesigners bij AtmR Kantoorverandering, met vestigingen in Elst (gld), Doetinchem en Amersfoort, schetsen de contouren van het kantoor van de toekomst.
VIB isolatietechniek: 45 jaar isoleren op het hoogste niveau

Koelen en warmhouden. Voor VIB Isolatietechniek is het bijna een koud kunstje. De organisatie is in de 45 jaar van haar bestaan uitgegroeid tot een fullservice bouwer van isolatiesystemen, met een belangrijk marktaandeel in Nederland.
Circulair bouwen aan de toekomst

De Nederlandse overheid heeft als doel om in 2050 volledig circulair te zijn. Dat betekent dat er geen virgin grondstoffen aangebroken zouden moeten worden om nieuwe producten te produceren. Ook de bouw valt onder deze doelstelling, maar er moet nog veel gebeuren om tot een volledig circulaire bouw te komen in 2050.
j.swieringa@ondernemersbelang.nl   l   06 - 37444859
 
%SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven