This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
Beste %FIRSTNAME%,

Wat leuk dat je onze regionale nieuwsbrief van Zuid-Nederland weer leest.

Dit keer met o.a. een interessant artikel van Klimaatplein over CO2-neutraal ondernemen. IntroStart schrijft over het combineren marktvalidatie en risicoloos financieren.


Veel leesplezier,
Anneke van der Heide
WE GAAN 40% CO2-REDUCTIE REALISEREN IN 5 JAAR
Dít willen ondernemers weten over CO2-neutraal ondernemen

Het Klimaatplein vroeg de ruim zeventig mkb-bedrijven die deelnemen aan de Nederlandse Alliantie voor Klimaatactie welke deelonderwerpen van CO2-neutraal ondernemen zij extra belicht willen zien. Deze zeventig bedrijven zijn al bezig om de eigen uitstoot van broeikasgassen te reduceren met 40% in 5 jaar tijd.
TIJDELIJK GRATIS PRODUCTVIDEO PLAATSEN
IntroStart: combineer marktvalidatie met risicoloos financieren.

Binnenkort gaat IntroStart live, een online platform voor pre-sales van nieuwe business-to-consumer producten. Producenten kunnen hier hun nieuwe consumentenproduct met behulp van een korte videopresentatie introduceren aan de consument.

DE BESTAANDE MULTIFUNCTIONELE RUIMTEN WORDEN UITGEBREID TOT EEN TOTALE OPPERVLAKTE VAN 4000M2
Nieuwe Dedicated Conference Center in Eindhoven

Elysion, de plek waar de bliksem heeft ingeslagen. Donderdag 29 april is na zorgvuldige beoordeling op basis van de gunningscriteria de voorlopige gunning voor de realisatie van een iconisch congrescentrum toegewezen aan het consortium Elysion.
WIJ MERKEN EN ONDERVINDEN DAT ONZE NAAM LEEFT IN DE BELEVINGSWERELD VAN ONZE KLANTEN
Symbios4growth koppelt bedrijven voor uitwisseling circulaire materialen en kennis

Symbiosis4Growth is een samenwerkingsplatform dat industriële symbiose bij bedrijven in West- en Midden-Brabant en Zeeland wil versnellen én realiseren. Het doel is bedrijven te koppelen om (rest)materialen, energie, kennis, capaciteit, faciliteiten en innovatie met elkaar uit te wisselen.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij
0512-745220 of a.vdheide@ondernemersbelang.nl en wij informeren je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven