This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
CIRCULAIR ONDERNEMEN IN DE PRAKTIJK
Week van de circulaire economie 2023

In 2023 vindt voor de 8e keer de Week van de Circulaire Economie plaats. Er is een afwisselend programma door het hele land. Goede voorbeelden krijgen hier een podium, voorlopers ontmoeten elkaar en starters krijgen concrete handvatten om zelf aan de slag te gaan. Bekijk het programma van de circulaire hubs en meld u aan voor een event.
 
 
"ZORG DAT JE INZICHT HEBT EN HOUDT"
Geen uitdaging te groot voor deze financieel regisseur

We leven in een turbulente tijd. De coronacrisis, de oorlog tussen Rusland en Oekraïne en de daaropvolgende energiecrisis hebben stuk voor stuk grote gevolgen voor onze economie. Daarom is het belangrijk om je financiële zaken als ondernemer op orde te hebben. Dit is niet alleen prettig voor jezelf, maar ook essentieel voor wanneer je bijvoorbeeld op zoek gaat naar financiering voor je bedrijf.
 
 
LUISTER & STEL AL JOUW VRAGEN
Collegetour StartUp Nijmegen x Coef

De Collegetour van StartUp Nijmegen is geïnspireerd op het wereldberoemde concept van Twan Huys. Tijdens de Collegetour van StartUp Nijmegen krijgen startende ondernemers en studenten de kans om onder leiding van een moderator vragen te stellen aan een inspirerende, ervaren ondernemer uit het Rijk van Nijmegen. In deze editie van de Collegetour krijgen ze de kans om Coen Burgers het hemd van het lijf te vragen.
 
 
"PROACTIEF EN OPRECHT MEEDENKEN MET DE KLANT"
DACON ICT diensten neemt intrek in landmark Arnhem

Al meer dan 15 jaar levert DACON ICT diensten. Ooit begonnen op een zolderkamer als eenpitter, maar inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige en complete dienstverlener met meer dan 35 medewerkers. Begin december nam DACON intrek in Landmark Arnhem, dat qua sfeer en uitstraling goed past bij de cultuur van het bedrijf.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven