This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
VERBETER JE BEDRIJFSRESULTATEN
Carbon Footprint verlagen? Vergroot je Social Handprint!

Dagelijks worden we geconfronteerd met wat er niet goed gaat in de wereld, van stijgende armoede tot de uitputting van het klimaat. Wanneer we het hebben over bijdragen aan een betere wereld zijn we dan ook snel geneigd te denken aan wat je níét moet doen, zoals vliegreizen, vlees eten, of fossiele brandstoffen gebruiken. Daarmee hopen we onze Carbon Footprint te verkleinen: de negatieve voetafdruk die jij of jouw bedrijf heeft op de aarde, uitgedrukt in CO2-uitstoot.
 
 
"WE WERDEN HET ALTERNATIEF VOOR VEEL ONDERNEMERS"
De prijs van geld is maar een van de afwegingen

Hoge inflatie, stijgende rentevoeten en een oorlog aan de buitengrens van Europa – is dat geen ideale mix voor een recessie? Misschien zijn het wel de ingrediënten maar de kok om het crisisgerecht te maken staat niet in de keuken. Voor de non-bancaire financiers zijn we eerder getuige van het einde van een tijdperk van extreem lage rentes en beleven we de overgang naar een periode waarin de prijs van geld weer op een normaal niveau komt te liggen.
 
 
EEN STATIGE, BOSRIJKE OMGEVING
Nieuw hoofdkwartier voor talkshow Ondernemerslounge

De zakelijke talkshow Ondernemerslounge (RTLZ) met presentator Maurice Vollebregt is vanaf 2023 gestationeerd in het koetshuis van Kasteel Hoekelum te Bennekom (nabij Ede), zo laat het tv-programma ons weten. Seizoen 9 (voorjaar) en seizoen 10 (najaar) zullen grotendeels vanaf deze historische locatie gebracht worden. Het koetshuis wordt hiervoor ingericht door Jan Frantzen Meubilair. Hoekelum volgt onder meer Fletcher Hotel Nautisch Kwartier (Huizen), Kasteel de Wittenburg (Wassenaar) en The Mayor (Etten-Leur) op als hoofdlocatie van dé talkshow over ondernemerschap, investeren en genieten van het leven.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven