This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
MBO VOOR PROFESSIONALS
Erkenning voor ambities van jouw bedrijf!

De arbeidsmarkt en maatschappij ontwikkelen voortdurend door technologische veranderingen, vergrijzing, maatschappelijke uitdagingen en een veranderend perspectief op werken. Als werkgever moet je meebewegen in deze dynamiek om de continuïteit van jouw bedrijf te borgen. Daarvoor heb je ook goed gekwalificeerde medewerkers nodig. Daarom biedt mbo voor professionals een breed aanbod aan bij- en nascholingsmogelijkheden voor volwassenen én altijd met erkend resultaat.
 
 
SERVICE GEEN AFDELING, MAAR EEN OVERTUIGING
Calordelta klimaattechniek maakt hét verschil in koelen en verwarmen

Calordelta Klimaattechniek uit Maarsbergen is begin 2019 opgericht door Sjoerd Smits en sinds 2023 runt hij het samen met Wesley Visser. Zij maken met hun airco’s en warmtepompen niet alleen het verschil qua temperaturen in huis of bedrijf, maar met hun werkwijze ook hét verschil in de branche van de koudetechniek en luchtbehandeling.

 
 
KLANT WORDEN: AANZET TOT EERSTE KOOP
Meer sales door games

Als eigenaar van een (web)winkel ben je altijd op zoek naar klanten. Voordat iemand klant wordt, moet deze eerst de weg naar jouw winkel weten te vinden. Dus is het belangrijk om winkeltraffic te genereren. Hoe pak je dit aan? Hoe zorg je dat er zo veel mogelijk mensen in jouw winkel komen?
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven