This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your ActiveCampaign account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.
Don't have an ActiveCampaign account? Get a free one today.

Preview
Opslagwereld
September 2020
Beste %FIRSTNAME%,

Sinds COVID-19 leven we in een andere wereld, het 'nieuwe normaal'. Toch willen we, als het even kan, contacten blijven leggen en onderhouden met onze (potentiele) klanten. Dat hoeft niet altijd fysiek, zo laten wij zien. Is het lidmaatschap van een branchevereniging daarbij nuttig? En ook: het jaarlijkse rapport van FEDESSA is er weer, we lichten er enkele belangrijke trends en ontwikkelingen voor u uit. Maar we beginnen met nieuws waar we zelf erg trots op zijn.
USC wint voor het tiende jaar op rij
de ISS-Award “Best Self-Storage Container”!
FEDESSA rapporteert; trends en ontwikkelingen
FEDESSA, de Europese branchevereniging, heeft onlangs de European Industry Rapport 2019 uitgebracht, over trends en ontwikkelingen in de Europese self storage branche. Een blik op de toekomst wordt hierbij niet geschuwd. Voor wie geen tijd heeft om het door te nemen halen we enkele krenten uit de pap.
Zaken blijven doen tijdens het 'nieuwe normaal'
Tijdens het 'nieuwe normaal' is er een drempel ontstaan om locaties fysiek te bezoeken. Ook wordt een klantbezoek van de accountmanager niet altijd op prijs gesteld. Lastig, maar er zijn andere mogelijkheden om toch contact met (potentiele) klanten te maken.
Lid worden van een branchevereniging, is dat nodig?
Lid zijn van een branchevereniging levert je natuurlijk contacten op, maar het kost ook een hoop geld. Kun je slimmer en goedkoper een relevant netwerk opbouwen binnen de self storage wereld? Mark Elsendoorn vertelt over zijn ervaringen.
Nieuwe locatie: DK Storage in Witten, Duitsland
Onlangs zijn we in Duitsland gestart met de bouw van een opslagpark voor DK Storage. De locatie was in gebruik als rangeerterrein voor Deutsche Bahn en biedt nu plaats aan maar liefst 65 containers.
DK Storage heeft voor onze containers gekozen, omdat zij de klant optimale vrijheid willen geven. Deze kan immers op deze locatie direct voor zijn eigen opslagruimte parkeren. Ook de behoefte aan motoropslag is groot. Meerdere containerunits zijn daarvoor uitgerust met een stroomvoorziening.
De komende jaren wil DK Storage verder uitbreiden in het Ruhrgebied.

Universal Storage Containers®

Website: https://www.universalstoragecontainers.nl
E-mail:
sales@universalstoragecontainers.nl

Telefoon: +31 570 756035
Adres: Duurstedeweg 6, 7418 CK Deventer, Nederland
KvK nummer: 38023078
BTW nummer: NL804517691B01

 
 
 
 
Disclaimer
Van alle teksten en foto’s in deze nieuwsbrief berust het auteursrecht bij USC, tenzij anders vermeld. Gebruik is alleen toegestaan na bronvermelding. Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de informatie op websites van derden waarheen deze nieuwsbrief verwijst, geldt dat USC niet aansprakelijk is voor de inhoud, noch voor schade voortvloeiend uit het gebruik daarvan.