This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Linkedin
 
Instagram
 
Website
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Oost-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht

'ONZE KRACHT ZIT 'M IN HET LOGISTIEKE PROCES'
100 jaar Technische Unie in Deventer; ‘lokale betrokkenheid en klantencontact staan voorop’

Op 6 september 1922 opende aan de Snipperlingsdijk 1 in Deventer een verkoopkantoor met eigen magazijn de deuren. Het betrof een satellietvestiging van het ‘Magazijn voor Boheemsch Glas en Lampenartikelen’ dat al in 1880 in Amsterdam door H.C. Heybroek was opgericht. Het moederbedrijf groeide uit tot een technische groothandel met vele filialen in het land. Na enkele fusies veranderde de naam in 1965 in het overbekende Technische Unie.
EEN CENTRALE LOCATIE
Lagarde Groep zet nieuwe stap met verhuizing naar de Harselaar in Barneveld

Het nieuwe pand staat op een prachtige zichtlocatie direct aan de A1 op bedrijventerrein Harselaar. Het biedt voldoende ruimte aan de ruim 100 medewerkers van het bedrijf. Per oktober 2021 is de voormalige vestiging Hoevelaken reeds samengevoegd met Putten. “Met deze nieuwe locatie in Barneveld is de wens om met alle collega’s vanuit één locatie te werken vervuld. Het kantoor heeft een belangrijke rol gekregen in het ontmoeten van elkaar en één locatie bevordert de samenwerking en contacten onderling”, aldus commercieel directeur Dick Bloemert.

'PERSOONLIJKE ONTWIKKELING START MET JEZELF BETER LEREN KENNEN'
Ursula Ebbers, energieke interim-directeur in mannenwereld

Voor je het weet word je meegezogen in het enthousiasme en de energie waarmee Ursula Ebbers als interim-directeur in de bouwwereld een vertrouwd gezicht werd. Ze bracht vorig jaar de overname tot stand van Barendsen Staaltechniek in Vorden, dat door het overlijden van Henri Barendsen zonder leiding zat, door de Wopereis Groep in Doetinchem. "Vanaf het eerste overnamegesprek was er een klik."
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 223 of a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven