This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
EIGEN GROENE STROOM OPSLAAN
Maker eerste Nederlandse thuisbatterij groeit door na miljoeneninjectie

Charged, producent van de eerste thuisbatterij van Nederlandse makelij Sessy, heeft een kapitaalinjectie van twee miljoen euro gekregen om de productie verder op te voeren. Vorig jaar installeerde de start-up ruim 2100 exemplaren, waardoor bijna de helft van alle Nederlandse thuisbatterijen op dit moment een Sessy is.

 
NEDERLANDSE MKB'ERS WORSTELEN MET BALANS TUSSEN WERK EN PRIVÉ
Helft Nederlandse mkb-ondernemers heeft onvoldoende inzicht in gemiddelde uurprijs van hun bedrijf

Ondanks de groeiende noodzaak om de efficiëntie en winstgevendheid van hun bedrijf te vergroten,  heeft de helft van de Nederlandse mkb-ondernemers geen inzicht in het gemiddelde tarief dat zij per uur in rekening brengen. Daarnaast weten vier op de tien mkb’ers niet hoeveel winst zij per uur maken.

Mkb’ers werken minder uur per week en zien grenzen tussen werk en privé vervagen.

 
AANTAL KENNISMIGRANTEN UIT ZUID-AFRIKA NEEMT DE AFGELOPEN JAREN TOE
Steeds meer Zuid-Afrikaanse kennismigranten nodig door groeiend tekort technici

Het toenemende tekort aan engineers, technici en andere hoogopgeleide werknemers in Nederland zorgt voor een groeiend aantal kennismigranten uit Zuid-Afrika. Om als economie te kunnen blijven groeien moet Nederland daarom net als Duitsland de regels voor kennismigranten versoepelen en de verplichte hoge salariseisen laten vallen.

Daarvoor pleit Ir Olav’s Globetrotters, het grootste wervings- en selectiebureau in Nederland voor Zuid-Afrikanen.

 
NA 20 JAAR HAAR THEORIE PUBLIEKELIJK
De impact van taalkracht op gelukshormonen: een voorsprong in de krappe arbeidsmarkt

In een tijd waarin de arbeidsmarkt nog steeds onder druk staat, presenteert Tanja Schilthuizen haar methodiek over de impact van taalkracht op gelukshormonen en hun essentiële rol bij het verbeteren van gastbeleving en persoonlijk werkgeluk. De gerenommeerde Hospitality Trainer en spreker, van wie de agenda al jarenlang een jaar van tevoren is volgeboekt, deelt na 20 jaar ervaring en onderzoek haar innovatieve theorie in een aankomende masterclass op 21 maart in het AFAS Theater in Leusden.

 
WAARDEVOLLE BIJDRAGE LEVEREN AAN DE VERDERE GROEI
Circle Fund versterkt team met ervaren vermogensbeheerder Han Vermeulen

Circle Fund Management, een Nederlandse fondsmanager, heeft met genoegen aangekondigd dat Han Vermeulen is toegetreden tot het team als adviseur en Institutionele Sales. In deze rol zal Vermeulen zich richten op het versterken van de institutionele relaties en de groei van het Circle Fund beleggingsfonds bevorderen.

Vermeulen brengt een schat aan ervaring mee naar Circle Fund Management, met een indrukwekkende staat van dienst in de financiële sector. Voorafgaand aan zijn overstap naar Circle Fund Management heeft hij functies bij verschillende vermogensbeheerders bekleed.

 
 
DIGITALE TECHNOLOGIE ALLEEN IS NIET ZALIGMAKEND VOOR ZAKELIJK SUCCES
Het recept voor een versnelde groei van de wens werkelijkheid maken

De digitale technologie biedt grote beloftes om de kosten te verlagen en de omzet te verhogen, maar wanneer de technologische innovatie niet op een even vernieuwende manier wordt toegepast, blijven de resultaten mager. Dat is de les die Joey Davelaar leerde toen hij mede aan de basis stond van een start up en een rebranding. Die waren succesvol maar braken uiteindelijk toch niet door.

Het ‘waarom’ heeft hij naderhand achterhaald, net als de remedie voor de kwaal. Hoe een versnelde groeistrategie wél indrukwekkende resultaten op kan leveren, bewijzen hij en zijn team sinds ruim een jaar met hun digtal consultancy bedrijf DGTLmotion.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven