This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
Beste %FIRSTNAME%,

Hoe bouw je een strategisch ijzersterk verhaal waarmee je de aandacht van je publiek en pers krijgt? Het geheim van een succesvolle presentatie, pitch of interview zit aan de achterkant: de structuur van je verhaal. Verhalen worden beter begrepen, langer onthouden en vaker doorverteld. Een verhaal wint het van een opsomming van argumenten of van kale feiten. Een succesvol merkverhaal is opgebouwd uit verschillende elementen. Het verhaal moet goed opgebouwd zijn, geloofwaardig zijn en de juiste gevoelens oproepen.

In deze workshop nemen we je mee in de wereld van storytelling. Je gaat zelf aan de slag met het ontwerpen van jouw merk- of productverhaal. Daarnaast krijg je praktische tips en adviezen om met je merkverhaal in de publiciteit te komen. We halen aansprekende en inspirerende praktijkvoorbeelden aan over hoe je nieuwswaardige content kunt maken. Kortom, alle ingrediënten om met jouw merkverhaal in het nieuws te komen!

De eerstvolgende masterclass Storytelling vindt plaats op 25 juni 2020.
OVERZICHT MASTERCLASSES STORYTELLING
Elke deelnemer ontvangt de herziene versie van het boek De PR-Factor wat dit jaar uitkomt, volledig geactualiseerd, met nieuwe modellen, cases en interviews.
PROGRAMMA MASTERCLASS STORYTELLING
Programma
15:00 uur ontvangst
15:15 uur de noodzaak van een merk- of productverhaal
15:30 uur de bouwstenen van een ijzersterk merk- of productverhaal
16:00 uur de PR-factor het geheim achter het succesvol maken van nieuwswaardige content
16:30 uur de PR-factor in de praktijk. Hoe gaan we met jouw merkverhaal in het nieuws komen?
17:00 uur Conclusie, Q&A
17:30 uur borrel
Locatie
Wings Hotel  l  Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP Rotterdam
Leerdoelen na afloop
Na het volgen van onze workshop:
  1. Bent u bekend met hoe een sterk merkverhaal bijdraagt aan het succes van een organisatie.
  2. Bent u bekend met de elementen van een sterk merkverhaal.
  3. Bent u bekend met het creëren van relevante en nieuwswaardige content.
  4. Bent u bekend met het toepassen van de PR-factor in de praktijk.
SPREKERS
Carla de Barros Barbosa en Christine van der Linden zijn de oprichters van communicatieadviesbureau Linden & Barbosa in Amsterdam. Zij adviseren van start-ups tot aan corporates over positionering, communicatiestrategie, branding en PR. Voorbeelden daarvan zijn Transavia, C&A, PlayStation, Sdu, AkzoNobel, BeFrank, Dobbi.nl en Sarenza.nl.

Als oprichters van Linden & Barbosa zijn zij betrokken geweest bij uiteenlopende communicatievraagstukken en adviseerden ook over vele internationale productintroducties. Daarnaast zijn zij auteurs van het boek De PR-factor.
 
 
f.sanders@ondernemersbelang.nl   l   0512 - 745222  l   06 - 546665178
 
Business College is onderdeel van: %SENDER-INFO-SINGLELINE%
Privacy Verklaring  l  Uitschrijven