This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 
 
Beste %FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht. Deze hebben we de afgelopen dagen in de regio Oost-Nederland op onze website gedeeld.

Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht
VERGADEREN IN CORONAPROOF OPSTELLING
Java Toren: vergaderen op hoog niveau

Het uitzicht vanuit de vergaderruimte op de elfde verdieping is werkelijk adembenemend. Maar hoewel het panorama rondom een aardige bonus vormt, is dat natuurlijk niet waar het hier om draait. Nee, het is een combinatie van factoren die werken en vergaderen in de Java Toren zo aantrekkelijk maakt.
GEPERFECTIONEERD SYSTEEM VOOR HYBRIDE WERKEN
Reserveer nu ook een parkeerplaats met werkplek beheersysteem FlexWhere

De Nederlandse softwareontwikkelaar Dutchview werkt voortdurend aan het verbeteren van haar producten. Onlangs werd een nieuwe functie toegevoegd aan FlexWhere, het bekende werkplek beheersysteem. Naast diverse functies voor een coronaproof kantoor, is het nu ook mogelijk om een parkeerplaats te reserveren.
EEN MOOIE EN STRATEGISCHE AANVULLING OP ONS WERKGEBIED
Boekhorst Autoschade groeit verder door met opening ABS Boekhorst Deventer

Per 1 februari 2022 heeft Boekhorst Autoschade er weer een vestiging bij. Met de opening van ABS Boekhorst Deventer komt het totaal nu op zestien vestigingen. De vestiging in Deventer, welke vanaf begin maart bemand en bereikbaar is, zorgt ervoor dat nu veertien van de Boekhorst vestigingen zijn aangesloten bij ABS Autoherstel.
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512 – 745 222 of a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven