This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
TWENTSE ROOTS VORMEN DE BASIS VAN WESERVE
De Twentse nuchterheid, we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen; Duidelijk en transparant!

In 2003 is Weserve begonnen met het hosten van gameservers & webhosting. Het idee ontstond op een zolderkamer in Hengelo (Overijssel). In de jaren die volgde werden de diensten uitgebreid en is het nuchtere Twentse bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste Internet Service Providers in de regio voor de zakelijke markt. Weserve heeft tegenwoordig alle nodige diensten in huis op het gebied van internet, televisie, vast bellen en mobiel.
 
 
DE MACHOWERELD VAN BOUW EN CIVIELE TECHNIEK
"Balans tussen Werk, Plezier en Geluk in de Technische Sector"

De bouw- en civiele techniek vormen een industrie waarin machogedrag overheerst. Het ego speelt een grote rol binnen deze sector en de mate van respect lijkt evenredig te zijn aan de luidheid van de uitlatingen en uitspraken. Mannen worden aangemoedigd om hun mannelijkheid te tonen en zich te bewijzen in een omgeving die doordrenkt is van competitie. De metafoor van "de apenrots" is niet vreemd in deze technische vakgebieden. Het kan soms voelen alsof je voortdurend op je hoede moet zijn, altijd klaar om jezelf, je werkzaamheden of je bedrijf te verdedigen tegen anderen die hun territorium willen beschermen.
 
 
OPZOEK NAAR OPLOSSINGEN
Marken Haven: een zorggebouw dat vrijheid én veiligheid biedt

Veel zorgorganisaties worstelen met het spanningsveld tussen wonen met vrijheid en bescherming. Hoe geef je bewoners een gevoel van 'thuis' in een omgeving waar ze vaak zelf niet voor hebben gekozen? Door durf te tonen lukte het bij zorggebouw Marken Haven in Beekbergen.
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven