This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Preview
 

Beste
%FIRSTNAME%,

Deze week een nieuwsbrief waarin we speciaal voor jou weer een aantal artikelen hebben uitgelicht, die de afgelopen tijd op onze website zijn gedeeld.

Veel leesplezier,
Albert Sliedrecht & David de Waard
DE TERREINEN ZIJN VOLOP IN ONTWIKKELING EN BIEDEN UITSTEKENDE VESTIGINGSMOGELIJKHEDEN
Westerkwartier biedt ruimte om te ondernemen

De gemeente Westerkwartier ligt centraal in Noord-Nederland en grenst aan de provincies Friesland en Drenthe en de stad Groningen. Deze ligging biedt aantrekkelijke mogelijkheden om je als bedrijf of ondernemer te vestigen. In het gebied zijn verschillende bedrijventerreinen te vinden, waaronder langs de A7 bij Leek en Marum.
BELANGRIJKSTE MARKETINGBOODSCHAP IS HET ANTWOORD OP DE VRAAG 'WHAT'S IN IT FOR ME?'
Maak je klanten fan in 5 stappen

Heeft jouw bedrijf al een klantenkaart? Het is dé manier om het koopgedrag van je klanten in kaart te brengen. Als je weet wat hen interesseert, kun je exclusieve aanbiedingen doen. Net wat meer aandacht geven, bijvoorbeeld op een verjaardag. Zo worden je klanten loyaler. En een loyalere klant geeft meer uit.
GA VOORAL DINGEN DOEN DIE JE LEUK VINDT
Tafelgesprek Assen

Dat is de conclusie die getrokken werd na het Tafelgesprek in De Nieuwe Kolk in Assen, met als onderwerp: Een lerende arbeidsmarkt is essentieel voor economische groei. Daarbij past misschien niet de conclusie dat je vooral dingen moet gaan doen die je leuk vindt, maar de discussie ging verrassend genoeg wel die kant op. Of was het niet zo verrassend als het lijkt en wint het besef ‘dat we het allemaal anders moeten doen’ aan kracht?
 
Wil je ook mee in onze landelijke of regionale nieuwsbrief? Neem dan contact op met mij via
0512-745223 of a.sliedrecht@ondernemersbelang.nl en ik informeer je over de mogelijkheden.

Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven