This template has been shared with you

You can use this email template by logging in to your email marketing account, going to the template page, clicking add template, and choosing the "Import" option.

Linkedin
 
Instagram
 
Website
 
 
(BIJ)SCHOLING BLIJFT TIJDENS DE HELE LOOPBAAN RELEVANT
Scholingstrajecten passend bij jouw behoeften

Als de markt, producten of diensten veranderen dan moet jouw bedrijf mee veranderen. Want stil staan is niet echt een optie. En als je bedrijf verandert, betekent dit ook iets voor je medewerkers. Ook zij moeten zich ontwikkelen. Mbo voor professionals van ROC Midden Nederland helpt je de opleidingsbehoeften in kaart te brengen. Wat is er in jouw situatie nodig om aan te sluiten op veranderingen? Hoe organiseer je dit op een structurele, maar ook praktische manier? Samen kijken we wat in jouw situatie nodig is en ontwikkelen we leerroutes die daarop aansluiten.
 
 
HYBRIDE WERKEN MET PASSENDE YEALINK APPARATUUR
Yealink-Oplossingen voor efficiënt hybride werken

Dit jaar hebben we Tony's Chocolonely geholpen bij het vinden van een geschikte oplossing voor videovergaderingen. Toen hybride werken werd geïntroduceerd, ontstond er een behoefte aan betere faciliteiten voor videovergaderingen. We hebben Tony's Chocolonely geadviseerd over de beste oplossing voor hun verschillende ruimtes. Na de installatie komt onze productexpert, Ricky, nog eens langs bij het Tony's Chocolonely kantoor om te controleren of alles goed bevalt en of er nog vragen zijn. Ricky blikt samen met Feike (IT-lead) en Tom (IT-systemen & cloud engineer) terug op het project.

 
 
OPEN DE DEUR NAAR DE TOEKOMST
Na 60 jaar overheaddeuren met veren: welkom in het Dual Drive tijdperk

ASSA ABLOY Entrance Systems lanceert een baanbrekende sectionale overheaddeur met innovatieve motortechnologie, die een revolutie in de sector teweeg zal brengen. De OH1142P Dual Drive - een volledig elektrische en digitaal aangestuurde overheaddeur voor docking toepassingen - werd speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de toenemende eisen van de industrie naar meer efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid.

 
 
IN EEN CIRCULAIR BUSINESS MODEL MOET JE SAMENWERKEN
Provincie helpt MKB’ers bij circulair ondernemen

De provincie Utrecht wil in 2050 zoveel mogelijk circulair zijn. Niet alleen als organisatie, maar ook als samenleving. Dit betekent onder andere zuinig omgaan met grondstoffen en het hergebruiken en recyclen van producten. Iets dat veel gevolgen heeft voor de bedrijven in onze regio. Om hen zo goed mogelijk op weg te helpen, is er bij de provincie sinds kort een ketenregisseur die MKB’ers helpt.

 
Je ontvangt deze mail omdat je klant bent bij Hét Ondernemersbelang, je in het verleden een offerte bij ons hebt opgevraagd of je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

%SENDER-INFO-SINGLELINE%

Privacy Verklaring  l  Uitschrijven